ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι αποθεώνει τον Ρούνεϊ

Ο Μέσι αποθεώνει τον Ρούνεϊ

Ως έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες της γενιάς του χαρακτήρισε τον Ρούνεϊ ο Λιονέλ Μέσι με αφορμή τα 50 γκολ του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

Ο Μπόμπι Τσάρλτον κατείχε για 45 χρόνια τον τίτλου του πρώτου σκόρερ στην εθνική Αγγλίας αλλά το βράδυ της Τρίτης παρέδωσε τη σκυτάλη στον Γουέιν Ρούνεϊ, που είναι τώρα ο νέος βασιλιάς των "λιονταριών" έχοντας 50 γκολ στο ενεργητικό του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου αποθέωσε αυθόρμητα τον 29χρονο άσο για το ξεχωριστό αυτό επίτευγμα και σε αυτούς προστέθηκε εσχάτως και ο Λιονέλ Μέσι, με τον τετράκις νικητή της Χρυσής Μπάλας να επαινεί τον Ρούνεϊ μέσω δηλώσεών του στην αγγλική "Mirror".

"Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι για μένα αυτός ο παίκτης που ξεχωρίζει σε μία ολόκληρη γενιά. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο. Υπάρχουν πολλοί ξεχωριστοί παίκτες αλλά ο Ρούνεϊ έχει μία εξαιρετική ποιότητα και τεχνική κατάρτιση.

Ο Μέσι αποθεώνει τον Ρούνεϊ

Είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχω αντιμετωπίσει ο οποίος δουλεύει ακατάπαυστα. Δεν υπάρχει κανείς σαν αυτόν", τόνισε ο Αργεντινός σούπερ σταρ και πρόσθεσε:

"Ο Ρούνεϊ είναι νικητής. Τώρα θα επικεντρωθεί στο να πετύχει με την Αγγλία στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το ίδιο λέω και για μένα και την Αργεντινή.

Το να σπας ρεκόρ όσον αφορά σε γκολ και συμμετοχές δεν σημαίνει τίποτα αν δεν κατακτάς τρόπαια. Όπως είπα, ο Γουέιν είναι νικητής. Πρώτα έρχεται η ομάδα και μετά τα ατομικά ρεκόρ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ