ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι αντί να πανηγυρίζει, καθόταν με τον τραυματία Μαστσεράνο

Ο Μέσι αντί να πανηγυρίζει, καθόταν με τον τραυματία Μαστσεράνο

Ο Λιονέλ Μέσι δεν συμμετείχε για πολύ στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Copa del Rey, αφού προτίμησε να καθίσει δίπλα στον τραυματία, Χαβιέ Μαστσεράνο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού (VIDEO).

Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες που πολλές φορές περνούν απαρατήρητες, μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για την ποιότητα ενός ανθρώπου. Χωρίς απαραίτητα να κάνει κάτι σπουδαίο ή μεγάλο, αλλά μια μικρή του κίνηση να κάνει την διαφορά και να ξεχωρίσει.

Ο Λιονέλ Μέσι σήκωσε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ισπανίας στον τελικό με την Αλαβές στο "Vicente Calderon", έβγαλε κάποιες φωτογραφίες και... τέλος. Την ώρα που οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν με τον κόσμο, έκαναν τον γύρο του γηπέδου και το χαίρονταν με την ψυχή τους (και καλά έκαναν), εκείνος προτίμησε να καθίσει δίπλα στον άτυχο του τελικού και τραυματία, Χαβιέ Μαστσεράνο.

Επειδή δεν ήταν σε θέση να προχωρήσει όπως οι άλλοι μετά το χτύπημά του, κάθισε στο πόντιουμ και δίπλα του βρέθηκε ο Μέσι. Οι δυο συμπατριώτες τα είπαν και προτίμησαν να περάσουν μαζί εκείνες τις στιγμές χαράς για την Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι ηγέτης και ας μην το "φωνάζει" το παρουσιαστικό του και το εν γένει προφίλ του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ