ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Κουρτουά δεν ήταν ο πρώτος του Μέσι!

Barcelona's Lionel Messi gestures after scoring the opening goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi gestures after scoring the opening goal during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, για ακόμα μία φορά, υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τσέλσι. Ο τρόπος που τα έβαλε όμως, δεν ήταν κάτι καινούργιο για τον Αργεντινό.

Ακόμα μία μέρα στην δουλειά για τον Λιονέλ Μέσι. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ματς κόντρα στην Τσέλσι και τον Κουρτουά. Ακόμα και ο τρόπος που σκόραρε τα γκολ, μπορεί να χαρακτηριστεί ως συνηθισμένος για τον ίδιο.

Ο Αργεντινός "μάγος" πέτυχε δύο γκολ, περνώντας την μπάλα ανάμεσα από τα πόδια (!) του Βέλγου τερματοφύλακα. Επίτευγμα σπάνιο, αλλά όπως φάνηκε όχι ακατόρθωτο για τον "Μεσία".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο "τρόλαραν" και σατίρισαν τον κίπερ της Τσέλσι, για τον τρόπο που δέχθηκε τα γκολ, θεωρώντας πως ήταν κάπως υποτιμητικά για τον ίδιο και την ποιότητα του.

Παρόλα αυτά, για τον Αργεντινό δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς στο παρελθόν σε αρκετές περιπτώσεις, νίκησε τους αντίπαλους τερματοφύλακες με παρόμοιο τρόπο. Από τον Κασίγιας μέχρι τον Ρομπέρτο, τα "θύματα" του super star της Μπαρτσελόνα είναι πολλά.

Δείτε τα όλα στο παρακάτω video:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ