ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Κοουτίνιο "διώχνει" τον Ντεουλοφέου

FC Barcelona's Gerard Deulofeu takes part in a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Friday, Dec. 1, 2017. FC Barcelona will play against Celta Vigo in a Spanish La Liga soccer match on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Gerard Deulofeu takes part in a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Friday, Dec. 1, 2017. FC Barcelona will play against Celta Vigo in a Spanish La Liga soccer match on Saturday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η άφιξη του Φιλίπε Κοουτίνιο απομακρύνει από την Μπαρτσελόνα τον Ζεράρ Ντεουλοφέου, με πιθανό προορισμό όχι την προηγούμενη ομάδα του, Μίλαν, αλλά την αντίπαλό της, Ίντερ.

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα και "κλείδωσε" άλλη μία θέση στην ενδεκάδα, οι ευκαιρίες για ορισμένους αναπληρωματικούς επιθετικογενείς παίκτες των Καταλανών αναμένεται να "ψαλιδιστούν" ακόμη περισσότερο.

Ένας εξ αυτών που θα χάσει χρόνο συμμετοχής είναι ο Ζεράρ Ντεουλοφέου, ο εξτρέμ των "μπλαουγκράνα" που επέστρεψε στο "Καμπ Νόου" το καλοκαίρι έναντι 12.000.000 ευρώ και δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

"Ο Ντεουλοφέου είχε πολλές ευκαιρίες τη φετινή σεζόν. Ήρθε η ώρα για άλλους να πάρουν ευκαιρία πια", είχε δηλώσει προ ημερών ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ουσιαστικά δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στο άλλοτε next big thing της Μασία.

Η "Corriere dello Sport" υποστηρίζει ότι ο 23χρονος διεθνής Ισπανός έχει έρθει σε συμφωνία να μετακινηθεί στην Ίντερ και ότι οι "νερατζούρι" θα συζητήσουν με την Μπαρτσελόνα για τον τρόπο της μετακίνησης στην άλλη πλευρά του Μιλάνου, μετά από την περσινή θητεία του στη Μίλαν. Παρ' όλα αυτά, από την Ιταλία προκύπτει και ενδιαφέρον από τη Νάπολι.

Με το συμβόλαιο του παίκτη να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, παρότι το καλοκαίρι γινόταν λόγος για πρόωρη επέκταση και αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης των 20.000.000 ευρώ, το μέλλον του μοιάζει να βρίσκεται μακριά από τη Βαρκελόνη.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ