ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

O Ινιέστα ζήτησε συγγνώμη απ' τους παίκτες της Ρεάλ

O Ινιέστα ζήτησε συγγνώμη απ' τους παίκτες της Ρεάλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της "Marca", ο Αντρές Ινιέστα τηλεφώνησε σε αρκετούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και τους ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Μπαρτσελόνα απ' το γκαλά της FIFA.

Η είδηση της απουσίας των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα απ' την εκδήλωση της FIFA δεν ήχησε καλά στα αυτιά των περισσότερων φιλάθλων, αλλά και των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι παίκτες των "μπλαουγκράνα" γνωστοποίησαν το πρωί της Δευτέρα (09/01), λίγες ώρες πριν το γκαλά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την ανάδειξη των κορυφαίων της περασμένης χρονιάς, πως δεν θα δώσουν το παρών λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

Η κίνηση των Καταλανών ενόχλησε τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, κάτι που φάνηκε κι απ' τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη βράβευσή του ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2016.

Γι' αυτό το λόγο και προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω παρεξηγήσεις, ο αρχηγός της "Μπάρτσα", Αντρές Ινιέστα κάλεσε στο τηλέφωνο αρκετούς απ' τους συμπαίκτες του στην εθνική Ισπανίας που αγωνίζονται στους "μερένγκες" και τους εξήγησε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί τους.

Σύμφωνα με την " Marca", ο 32χρονος μέσος υποστήριξε πως ήταν ξεκάθαρα απόφαση των αρχηγών της Μπαρτσελόνα προκειμένου να μείνουν προσηλωμένοι στο προσεχές κρίσιμο παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τη φάση των 16 του Copa del Rey. Θυμίζουμε πως στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι Βάσκοι επικράτησαν με 2-1, αποκτώντας ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Λυπάμαι που δεν ήταν εδώ η Μπαρτσελόνα"
Χωρίς Μέσι το γκαλά της FIFA!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ