ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ινιέστα αποκάλυψε τη μεγάλη φοβία του

FC Barcelona's Andres Iniesta holds the Joan Gamper trophy after a friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. FC Barcelona defeated Chapecoense. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ινιέστα AP

Ο Ισπανός μέσος της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, εκμυστηρεύτηκε σε καταλανικά ΜΜΕ τη μεγαλύτερη φοβία του. Δείτε ποια είναι αυτή.

Η ζωή του σύγχρονου ποδοσφαιρστή στο (πλέον) υψηλό επίπεδο είναι συνυφασμένη με τα συχνά ταξίδια. Το αεροπλάνο είναι το συχνότερο μέσο μεταφοράς των μεγαλύτερων ομάδων του κόσμου και οι πτήσεις είναι δύο ή ακόμη και τρεις μέσα σε μία εβδομάδα. Ο Ισπανός διεθνής μέσος της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, αποκάλυψε στο "RAC 105 'Fricandó Matiner" τη φοβία του για τα αεροπορικά ταξίδια.

"Δεν μου αρέσει να ταξιδεύω. Ωραία, δεν μου αρέσουν τα αεροπλάνα. Να ταξιδεύω, μου αρέσει. Δεν ξέρω αν είναι φόβος, αλλά υποφέρω πολύ. Όταν μπορώ, χρησιμοποιώ άλλα μέσα μεταφοράς. Μου αρέσει το αυτοκίνητο, αλλά είναι πιο δύσκολο. Πάντα διαλέγω θέση με παράθυρο στις πτήσεις", υποστήριξε ο Αντρές Ινιέστα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ