ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο φίλαθλος της Χιχόν αποκάλυψε πώς ο Νεϊμάρ του έδωσε τη φανέλα του

Ο φίλαθλος της Χιχόν αποκάλυψε πώς ο Νεϊμάρ του έδωσε τη φανέλα του

Ο τυχερός φίλαθλος της Σπόρτινγκ Χιχόν, Σέρχιο Γκονθάλεθ παραχώρησε συνέντευξη στη "Mundo Deportivo" και αποκάλυψε το... παρασκήνιο πίσω απ' την απόφαση του Νεϊμάρ να του δώσει τη φανέλα του.

Η κίνηση του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ να προσφέρει τη φανέλα του σ' ένα φίλαθλο της Σπόρτινγκ Χιχόν με ειδικές ανάγκες προκάλεσε τον παγκόσμιο θαυμασμό. Μάλιστα, ο Σέρχιο Γκονθάλεθ ανέβασε τη φωτογραφία με το... απόκτημά του στα social media, ευχαριστώντας τον άσο των "μπλαουγκράνα".

Παράλληλα, ο νεαρός φίλαθλος παραχώρησε συνέντευξη στη " Mundo Deportivo" και αποκάλυψε το... παρασκήνιο πίσω απ' την απόφαση του Νεϊμάρ να του δώσει τη φανέλα του.

"Πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο ο Νεϊμάρ κοίταξε προς την εξέδρα που βρισκόμουν και μου έκανε νόημα αν θα μπορούσε να ανταλλάξει τη φανέλα μαζί μου. Εγώ έγνεψα καταφατικά κι αυτός απάντησε θετικά, σηκώνοντας τον αντίχειρά του. Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας φάνηκε αρχικά να απομακρύνεται. Όμως, ζήτησα απ' την αδερφή μου να περιμένει. Εκείνη την στιγμή ήρθε προς το μέρος μου και αγκάλιασε ένα άλλο παιδί. Στη συνέχεια μου έδωσε τη φανέλα του. Ήταν μία υπέροχη στιγμή, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός Σέρχιο.

Θυμηθείτε το υπέροχο στιγμιότυπο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η συγκινητική πράξη του Νεϊμάρ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ