ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ενρίκε ντύθηκε... Φαν Χάαλ!

Ο Ενρίκε ντύθηκε... Φαν Χάαλ!

Ο Λουίς Ενρίκε δεν έκανε ούτε μία αλλαγή στο "Mestalla" και έτσι η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε αγώνα με την ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε μετά από 16 χρόνια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Μπαρτσελόνα έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίποντο απέναντι στη Βαλένθια (δέχτηκε την ισοφάριση στο 86') παρότι είχε σωρεία κλασικών ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ με τον Λουίς Σουάρες, πέρα όμως από την απώλεια των βαθμών οι οπαδοί της θα θυμούνται αυτό το ματς για έναν ακόμα ιδιαίτερο λόγο.

Αυτός είναι η απόφαση του Λουίς Ενρίκε να τελειώσει την αναμέτρηση κόντρα στις "νυχτερίδες" με τους 11 που ξεκίνησαν το παιχνίδι!

Οι Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες έβγαλαν όλο το 90λεπτο, με τον τεχνικό των "μπλαουγκράνα" να αφήνει ανενεργούς στον πάγκο τους Τερ Στέγκεν, Μπάρτρα, Μουνίρ, Σάντρο, Αντριάνο, Βερμάελεν και Σαμπέρ.

Ο Ενρίκε ντύθηκε... Φαν Χάαλ!

Η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο, με τη Μπαρτσελόνα να ολοκληρώνει δηλαδή ένα ματς χωρίς να έχει προχωρήσει σε αλλαγή, συνέβη τη σεζόν 1998-99, όταν με τον Λουίς Φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία της είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εξτρεμαδούρα στις 7 Φεβρουαρίου 1999.

Τότε οι "μπλαουγκράνα είχαν επικρατήσει 2-1 με ανατροπή έχοντας για σκόρερ τον νυν προπονητή τους Λουίς Ενρίκε που ισοφάρισε στο 28' και τον Πάτρικ Κλάιφερτ που είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στο 83'.

Ο Ενρίκε ντύθηκε... Φαν Χάαλ!

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα σε εκείνο το παιχνίδι αποτελούταν από τους: Χεσπ, Πελεγκρίνο, Αμπελάρδο, Μπαρχουάν, Γουαρδιόλα, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Λουίς Φίγκο, Κοκού, Λουίς Ενρίκε, Ριβάλντο και Κλάιφερτ.

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 1-1

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ