ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο εκνευρισμός του Βαλβέρδε και το ρεκόρ που κατέρριψε η Λας Πάλμας

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 11, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον διαιτητή Λαόθ μετά την ισοπαλία με 1-1 με την Λας Πάλμας. Το αμφισβητούμενο πέναλτι και το ασυνήθιστο ρεκόρ που κατέρριψε η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά.

Η Μπαρτσελόνα έχασε κι άλλο έδαφος, δίνοντας το περιθώριο στην Ατλέτικο Μαδρίτης να την πλησιάσει στους πέντε βαθμούς, πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Camp Nou, με την La Liga να παίρνει "φωτιά" δώδεκα αγωνιστικές πριν το τέλος.

Σύμφωνα με τους "μπλαουγκράνα", υπεύθυνος για το στραβοπάτημα αυτό είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ματέου Λαόθ. Ο τελευταίος καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Λούκας Ντιν στο 46ο λεπτό, το οποίο αξιοποίησε ο επιθετικός των γηπεδούχων, Τζόναθαν Καλέρι.

Στη φάση αυτή αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης τύπου ο Βαλβέρδε. "Δεν ξέρω τι σφύριξε ο διαιτητής στη συγκεκριμένη φάση, κανείς στα αποδυτήρια δεν ξέρει. Θα το δούμε σε ριπλέι, αλλά ήταν ένα αόρατο πέναλτι" ανέφερε.

Τον εκνευρισμό του γι' αυτή την διαιτητική απόφαση δεν έκρυψε και ο Ζεράρ Πικε, ο οποίος τα "έψαλε" στον Λαόθ μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Εκτός από την απώλεια δύο βαθμών για τους Καταλανούς, στο χθεσινή (01/03) ματς καταρρίφθηκε ένα ρεκόρ που κρατούσε δύο χρόνια και συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, ήταν η τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα δέχθηκε γκολ από την άσπρη βούλα. Ήταν ο νικηφόρος με 6-1 αγώνας ενάντια στη Θέλτα στο Camp Nou, όταν ο Τζον Γκουιντέτι είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 39ο λεπτό.

Αν μη τι άλλο άσχημο βράδυ για τον Βαλβέρδε και τους παίκτες του, οι οποίοι στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στο εντός έδρας ντέρμπι τίτλου με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ