ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ντέρμπι Βαλβέρδε - Λουίς Ενρίκε"

"Ντέρμπι Βαλβέρδε - Λουίς Ενρίκε"

Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα καλείται σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ, να επιλέξει τον αντικατάσταση του Τάτα Μαρτίνο, με Ερνέστο Βαλβέρδε και Λουίς Ενρίκε να είναι τα ακλόνητα φαβορί.

Ο ισπανικός και ειδικότερα ο καταλανικός Τύπος, θεωρεί κάτι παραπάνω από βέβαιο το "adios" στον Αργεντινό τεχνικό Τάτα Μαρτίνο και ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την Μπαρσελόνα στην νέα εποχή.

Ο πρόεδρος των "μπλαουγράνα", Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Άντονι Θουμπιθαρέτα καλούνται να επιλέξουν τον άνθρωπο που θα αναπτερώσει το καταρρακώμενο ηθικό της Μπάρσα. Ο πρόεδρος φαίνεται να προτιμά την λύση του Λουίς Ενρίκε, κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Πεπ Γουαρδιόλα, ο δε τεχνικός διευθυντής έχει σαν πρώτη επιλογή τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς πιστεύει ότι έχει φτάσει η στιγμή να προπονήσει μια ομάδα κορυφαίου παγκοσμίου επιπέδου.

Και ενώ οι ζυμώσεις στην Βαρκελώνη συνεχίζονται για την αναζήτησή προπονητή και με την τιμωρία από την FIFA να εκκρεμεί όσον αφορά τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, ο παθών το τελευταίο χρονικό διάστημα αμυντικός άξονας φαίνεται να βρίσκει την γιατρειά του στο πρόσωπο του Γάλλου κεντρικού αμυντικού της Αθλέτικ Μπλιμπάο, Αϊμερίκ Λαπόρτ, που παρακολουθείται εδώ και και καιρό και αναθέρμανε το ενδιαφέρον μετά την εμφάνιση της Κυριακής στο "Καμπ Νόου".

"Ντέρμπι Βαλβέρδε - Λουίς Ενρίκε"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ