ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντεμπούτο Σουάρες, "εξάρα" η Μπαρτσελόνα

Ντεμπούτο Σουάρες, "εξάρα" η Μπαρτσελόνα

Με τους Μέσι και Νεϊμάρ να έχουν τρελά κέφια, η Μπαρτσελόνα σάρωσε με 6-0 τη Λεόν στο πλαίσιο του τουρνουά Γκαμπέρ. Αποθέωση για Λουίς Σουάρες στο ντεμπούτο του (φωτογραφίες+videos).

H Μπαρτσελόνα "έφτιαξε" το κοινό της το βράδυ της Δευτέρας καθώς λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν μπροστά σε περίπου 74.000 θεατές στο "Καμπ Νόου" ήταν καταιγιστική στην φιλική αναμέτρηση με τη Λεόν.

Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε μπήκαν με το... πόδι στο γκάζι και στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 με σκόρερ τα μεγάλα πολυβόλα Μέσι και Νεϊμάρ (2 γκολ), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που έγιναν πολλές αλλαγές σημείωσε ισάριθμα γκολ με τους Μουνίρ (2) και Σάντρο.

Ντεμπούτο Σουάρες, "εξάρα" η Μπαρτσελόνα

Γεγονός της βραδιάς ήταν αναμφίβολα το ότι ο Λουίς Σουάρες "συστήθηκε" για πρώτη φορά μπροστά στους οπαδούς της νέας του ομάδας (μαζί με Μέσι απέσπασαν τα περισσότερα χειροκροτήματα) ενώ στο 76' πέρασε στο ματς ως αλλαγή για να πάρει το βάπτισμα του πυρός με τη μπλαουγκράνα φανέλα και να γνωρίσει την αποθέωση.

Ντεμπούτο Σουάρες, "εξάρα" η Μπαρτσελόνα

Σημειώνεται πως τον τίτλο του φετινού MVP, στο τουρνουά που διοργανώνεται κάθε χρόνο προς τιμήν του ιδρυτή της Ζοάν Γκαμπέρ, κέρδισε ο Λιονέλ Μέσι ενώ βραβεύτηκε για την προσφορά του στον σύλλογο και ο Ράφα Μάρκες.

Ντεμπούτο Σουάρες, "εξάρα" η Μπαρτσελόνα

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Μπράβο (61' Μασίπ), Άλβες (62' Μοντόγια), Μαστσεράνο (46' Πικέ), Ματιέ (61' Μπαρτρά), Τζόρντι Άλμπα (76' Γκριμάλντο), Μπουσκέτς (62' Σαμπέρ), Ράκιτιτς (62' Τσάβι), Ινιέστα (62' Σέρχι Ρομπέρτο), Μέσι (62' Σάντρο), Ραφίνια (76' Σουάρες), Νεϊμάρ (46' Μουνίρ)

Τα γκολ: Μέσι (3'), Νεϊμάρ (12', 43'), Μουνίρ (55', 78''), Σάντρο (90')

Μπαρτσελόνα - Λεόν 6-0 (Highlights)

Η παρουσίαση του Λουίς Σουάρες:

Ντεμπούτο του Ουρουγουανού με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ