ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντεμπούτο Βερμάλεν με την Μπαρτσελόνα στις... καθυστερήσεις!

Ντεμπούτο Βερμάλεν με την Μπαρτσελόνα στις... καθυστερήσεις!
Βερμάλεν

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, επιβεβαίωσε ότι ο Τόμας Βερμάλεν ο οποίος πέρυσι κόστισε 15 εκατ. ευρώ στους "μπλαουγκράνα", θα κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς, στην τελευταία αγωνιστική της Liga.

O 29χρονος Βέλγος αμυντικός, Τόμας Βερμάλεν, σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει αυτή τη σεζόν. Τον περασμένο Αύγουστο αποκτήθηκε από τη Μπάρτσελόνα - η οποία χρειάστηκε να καταβάλει 15.000.000 ευρώ στην Άρσεναλ - ωστόσο οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν ν' αγωνιστεί σ' επίσημο ματς με τους "μπλαουγκράνα".

Αυτό θα συμβεί, στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, επιβεβαίωσε ότι θα δώσει φανέλα βασικού στο Βέλγο αμυντικό, στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Ντεπορτίβο, στο πλαίσιο του rotation που κάνει ενόψει και των δύο επερχόμενων τελικών της ομάδας. Με Μπιλμπάο για το Κύπελλο στις 30 Μαΐου και με Γιουβέντους για το Champions League στις 6 Ιουνίου.

Ο Τόμας Βερμάλεν ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του στο τελευταίο ματς της Liga για την Μπαρτσελόνα. Σ' ένα ματς, που τα φώτα της δημοσιότητας θα "πέσουν" πάνω στον Τσάβι Ερνάντεθ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ