ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντεμπελέ: "Είχα αφίσα του Μέσι στο δωμάτιό μου"

French soccer player Ousmane Dembele controls the ball during official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 28, 2017. Barcelona is shoring up its attack following Neymar's departure by buying Ousmane Dembele from Borussia Dortmund in a deal that could reach 147 million euros (about US dollars 173 million). (AP Photo/Manu Fernandez)
French soccer player Ousmane Dembele controls the ball during official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 28, 2017. Barcelona is shoring up its attack following Neymar's departure by buying Ousmane Dembele from Borussia Dortmund in a deal that could reach 147 million euros (about US dollars 173 million). (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Mundo Deportivo" αποκάλυψε ότι είχε αφίσα του Λιονέλ Μέσι στο δωμάτιό του και δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει κάθε τίτλο με την Μπαρτσελόνα.

Ήταν ένα από τα "μεταγραφικά σίριαλ" του καλοκαιριού. Ο 20χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ουσμάν Ντεμπελέ, μετακινήθηκε από την Ντόρτμουντ στην Μπαρτσελόνα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Mundo Deportivo" έθεσε τους στόχους του με τους "μπλαουγκράνα", ξεκαθαρίζοντας ότι η Ρεάλ δεν ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι είχε αφίσα του Λιονέλ Μέσι στο δωμάτιό του και εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί δίπλα στους Σουάρες και Ινιέστα. Αναλυτικά όσα είπε μεταξύ άλλων.

Για την αντικατάσταση του Νεϊμάρ: "Δεν νομίζω ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο. Ο Νεϊμάρ είναι μεγάλος παίκτης και ακόμη πρέπει να βελτιωθώ για να βγάλω την καλύτερη ποιότητά μου. Μου αρέσει να ντριμπλάρω και να δίνω ασίστς. Ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα και να γνωρίσω όλα τα παιδιά. Τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Ινιέστα, όλους".

Για τους τίτλους που μπορεί να κατακτήσει: "Ελπίζω να τους κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα, θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα, το Champions League".

Για το "μπάσιμο" της Ρεάλ: "Δεν έχω ακούσει τίποτα για τη Ρεάλ. Επέλεξα την Μπαρτσελόνα, εδώ κι αρκετό καιρό. Είμαι φίλαθλος της Μπαρτσελόνα από την ηλικία των οκτώ ετών. Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Ζιντάν. Μόνο μια φορά, όταν ήμουν πολύ μικρός".

Για τον Βαλβέρδε: "Μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ κι ότι ελπίζει να προσαρμοστώ άμεσα στην ομάδα".

Για τον Μέσι: "Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το 4-1 της Μπαρτσελόνα με τα τέσσερα γκολ του Μέσι. Ήμουν 13 ετών τότε. Είχα αφίσα του στο δωμάτιό μου".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ