ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεύρα Σουάρες με Βαλβέρδε στην αλλαγή του

FC Barcelona's Lionel Messi, center, looks on next to Luis Suarez during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Malaga at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, center, looks on next to Luis Suarez during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Malaga at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO

Ο Λουίς Σουάρες αντικαταστάθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε με τη Μάλαγα και κατά τη διάρκεια της αλλαγής του δεν έδωσε το χέρι στον τεχνικό της Μπαρτσελόνα. (VIDEO)

Με μόλις τρία γκολ φέτος, ο Λουίς Σουάρες δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές του. Δεν έχει αυτοπεποίθηση, δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογία, τα νεύρα είναι τεντωμένα και αυτό αποτυπώνεται στην συμπεριφορά του, όπως στο σκηνικό με τη Μάλαγα ( 2-0) κατά την διάρκεια της αλλαγής του από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ουρουγουανός φορ έψαχνε το γκολ σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Ο Βαλβέρδε τον αντικατέστησε με τον Πάκο Αλκάθερ στο 81ο λεπτό και αυτό δεν άρεσε στον Σουάρες, ο οποίος ήθελε να παραμείνει μέχρι το τέλος, μήπως και βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της αλλαγής του και κατευθυνόμενος προς τον πάγκο, δεν έδωσε το χέρι του στον Βαλβέρδε και αυτό έγινε αντιληπτό απ' όλους. Ήταν κατσουφιασμένος και νευριασμένος, με τον ισπανικό Τύπο να το σχολιάζει. Προφανώς, τα χαμόγελα θα επανέλθουν μαζί με τα γκολ.

AP Photo/Manu Fernandez

Δείτε το στιγμιότυπο:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ