ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νέο "όχι" από Βαλβέρδε σε Μπαρτσελόνα

Νέο "όχι" από Βαλβέρδε σε Μπαρτσελόνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αρνήθηκε να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα και θα παραμείνει στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Φουλάρουν για Λουίς Ενρίκε οι Καταλανοί.

Μπορεί για τους περισσότερους προπονητές να αποτελεί όνειρο ζωής να κοουτσάρουν την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν φαίνεται πως ισχύει και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Η νέα κρούση των Καταλανών στον έμπειρο κόουτς της Αθλέτικ Μπιλμπάο βρήκε εκ νέου "τοίχος".

Ο "Τσινγκούρι" προτίμησε να συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει στους Βάσκους, με τους οποίους φέτος έκανε ονειρεμένη πορεία, οδηγώντας τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το δέλεαρ να ακουστεί ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ίδιος να κάθεται στον πάγκο της Αθλέτικ, μέτρησε περισσότερο από το ειδικό βάρος του ονόματος της Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον με βάση τα όσα υποστηρίζει η "Equipe".

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της , ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού αρνήθηκε πρόταση που του έκανε ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Άντονι Θουμπιθαρέτα, έχοντας ως πρώτο και κύριο μέλημά του να παραμείνει στην Βασκωνία.

Μάλιστα, ο άλλοτε τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα στράφηκε στον Λουίς Ενρίκε της Θέλτα (την έσωσε εύκολα φέτος), με τον οποίο συναντήθηκε προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και να αποτελέσει τον διάδοχο του Τάτα Μαρτίνο.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και δύο ακόμα άτομα απ’ το επιτελείο των Καταλανών για να αναλύσουν και το πλάνο για τη νέα σεζόν, με τον Λουίς Ενρίκε να επιθυμεί ασφαλώς να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ