ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ: "Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος για σκληρή προπόνηση"

Νεϊμάρ: "Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος για σκληρή προπόνηση"

Στα πλαίσια συνέντευξης τύπου που έδωσε στη Μπανγκόκ, όπου βρίσκεται η αποστολή της Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ σχολίασε το θέμα της υγείας του που συζητείται τις τελευταίες μέρες, καθησυχάζοντας τους φίλους των "μπλαουκράνα".

Ανήσυχοι είναι άπαντες στη Μπαρτσελόνα σχετικά με το Νεϊμάρ και το κατά πόσο θα είναι έτοιμος για το ξεκίνημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η αναιμία που διαπιστώθηκε ότι έχει ο Βραζιλιάνος, καθώς και η επέμβαση στις αμυγδαλές που έκανε λίγο μετά τη λήξη του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, είχαν αποδυναμώσει τον οργανισμό του, με αποτέλεσμα να χάσει και κάποια κιλά.

Ωστόσο ο παίκτης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Μπανγκόκ, όπου βρίσκεται η αποστολή των "μπλαουγκράνα" για την καλοκαιρινή της περιοδεία, καθησύχασε τους φίλους της ομάδας σχετικά με την υγεία του.

"Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα. Οι γιατροί της ομάδας με επιβλέπουν ακόμα, αλλά εγώ νιώθω πολύ καλά. Είμαι έτοιμος για σκληρή προπόνηση", τα πρώτα λόγια του Βραζιλιάνου.

Ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για τη δίψα του να σηκώσει τίτλους με τη Μπάρτσα: "Έχω πολύ υψηλές προσδοκίες. Θέλω να κάνω ότι καλύτερο δυνατό και να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στην ομάδα. Πιστεύω θα είναι μια εξαιρετική σεζόν η φετινή και θα κερδίσουμε τίτλους".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ