ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ: "Θα ήταν ωραίο να έπαιζε ο Κριστιάνο στην Μπαρτσελόνα"

Νεϊμάρ: "Θα ήταν ωραίο να έπαιζε ο Κριστιάνο στην Μπαρτσελόνα"

Ο Βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από πορτογαλικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν ωραίο να είχε ως συμπαίκτη τον Πορτογάλο στους "μπλαουγκράνα".

Έμμεση πρόσκληση, να αφήσει τη Μαδρίτη για τη Βαρκελώνη ή απλή συναδελφική εκτίμηση; Η πορτογαλική εφημερίδα, "A bola", ρώτησε τον Νεϊμάρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Βραζιλιάνο άσο της Μπαρτσελόνα να απαντά πως θα ήταν ωραίο, να ήταν συμπαίκτης του στους "μπλαουγκράνα".

"Είμαι φαν του Κριστιάνο, είναι μεγάλος παίκτης, ένας εκτός διαλογής. Θα ήταν ωραίο να έπαιζε στην Μπαρτσελόνα", υποστήριξε ο Νεϊμάρ, σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα "A bola", όταν ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όσο για το μέλλον του και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρδιόλα να τον πάρει μαζί του στη Μάντσεστερ Σίτι ή τα δημοσιεύματα που τον θέτουν υποψήφιο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που την τεχνική ηγεσία αναλάβει ο Ζοζέ Μουρίνιο; "Θαυμάζω και τον Γκουαρδιόλα και τον Μουρίνιο. Παρακολουθώ την καριέρα τους, εδώ και πολύ καιρό. Αλλά ο προπονητής μου είναι ο Λουίς Ενρίκε και παίζω στην Μπαρτσελόνα"

Η τριάδα Νεϊμάρ, Σουάρες και Μέσι κάνει θαύματα στην Μπαρτσελόνα και διαλύει κάθε αντίπαλη αμυντική αντίσταση. Τι γνώμη έχει ο Βραζιλιάνος γι' αυτό, όπως την εξέφρασε στην "A bola"; "Πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι μόνο η τριάδα, η οποία μπορεί να θεωρείται ως μια από τις καλύτερες στην ιστορία. Διασκεδάζω πολύ, παίζοντας με τους συμπαίκτες μου και αισθάνομαι υπερηφάνεια να είμαι μέλος αυτής της ομάδας".

Το πρωτοσέλιδο της "A bola":

Νεϊμάρ: "Θα ήταν ωραίο να έπαιζε ο Κριστιάνο στην Μπαρτσελόνα"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ