ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ για Ουνθουέ: "Αν συνεχίσει, φεύγω"

FC Barcelona's Neymar celebrates after scoring a penalty during a Copa del Rey, 16 round, second leg, between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 11, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar celebrates after scoring a penalty during a Copa del Rey, 16 round, second leg, between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 11, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τα λεγόμενα του βοηθού προπονητή της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, προς τον Νεϊμάρ, έκαναν τον Βραζιλιάνο να μιλήσει μέχρι και για αποχώρησή του από τους Καταλανούς, αν ο 50χρονος αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον Νεϊμάρ και στον βοηθό προπονητή της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, στην προπόνηση της Πέμπτης (04/05), φαίνεται ότι είχε και συνέχεια.

Όπως αναφέρει η " Mundo Deportivo", ο Βραζιλιάνος έγινε τόσο έξαλλος με τα όσα ειπώθηκαν από τον 50χρονο Ισπανό, που ύστερα τόνισε στους συμπαίκτες του πως "αν συνεχίσει αυτός, φεύγω", προφανώς αναφερόμενος στην πιθανότητα να αναλάβει ο Ουνθουέ την τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα". Φυσικά, το ζήτημα προκάλεσε κάμποσες συζητήσεις στα ενδότερα της ομάδας.

Εντούτοις, το σχετικό ρεπορτάζ συμπληρώνει πως, ούτως ή άλλως, η διοίκηση του συλλόγου έχει σχεδόν αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο και είναι αποφασισμένη να στραφεί σε κάποιον εκ των άλλων υποψηφίων της (Ερνέστο Βαλβέρδε, Χουάν Αντόνιο Πίτσι, Ρόναλντ Κούμαν κ.α.). Εξ ου και ο λόγος που υπάρχει αισιοδοξία ότι το εν λόγω περιστατικό θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Κύριο αίτιο του εκνευρισμού του Νεϊμάρ με τον Ουνθουέ, ήταν η ατάκα του τελευταίου σχετικά με το άλλοτε "δεκάρι" της Μπαρτσελόνα. "Αν συνεχίσεις έτσι, θα καταλήξεις σαν τον Ροναλντίνιο", του είπε χαρακτηριστικά, σε μια -αποτυχημένη ως φαίνεται- απόπειρα να του δώσει κίνητρο.

Photo credit: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ