ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νεϊμάρ: "Είμαι φαν του Ρονάλντο, να παίξει στη Μπαρτσελόνα"

Νεϊμάρ: "Είμαι φαν του Ρονάλντο, να παίξει στη Μπαρτσελόνα"

Ο Νεϊμάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στην Μπαρτσελόνα και να παίξουν μαζί. Τι είπε για το μέλλον του ο Βραζιλιάνος και τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για το μέλλον του.

Το πιθανότερο είναι να μην τους δούμε ποτέ με την ίδια φανέλα, όμως ακόμα και ως σενάριο ή σκέψη είναι συναρπαστικό. Ωστόσο, ο Νεϊμάρ δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την επιθυμία του να τον έβλεπε στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ρωτήθηκε από την πορτογαλική "A Bola" για τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν δίστασε να δηλώσει θαυμαστής του. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος ανέφερε πως "είμαι φαν του Ρονάλντο, είναι ένα θρύλος, μοναδικός. Θα ήταν πολύ καλό αν έπαιζε στη Μπαρτσελόνα".

Πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον των δυο τους. Για τον μεν Πορτογάλο ότι μπορεί να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν και για τον Βραζιλιάνο ότι αποτελεί το μεγάλο όνειρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω και αν φέρεται να είναι κοντά σε επέκταση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα.

Πέρα από τη Γιουνάιτεντ, ελέω Γκουαρδιόλα, ακούγεται και για τη συμπολίτισσα Σίτι, όμως ο ίδιος σε δηλώσεις του διατράνωσε την πίστη του στους Καταλανούς, τονίζοντας πως "θαυμάζω και τον Μουρίνιο και τον Γκουαρδιόλα, όμως ο προπονητής μου είναι ο Λουίς Ενρίκε και υπερασπίζομαι την Μπαρτσελόνα".

Μιλώντας εκτενέστερα για την ομάδα του, είπε πως "η Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο η τριάδα με Μέσι και Σουάρες, αλλά μπορεί να θεωρηθεί ως μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Λατρεύω να παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες και είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας.

Όσο για το Champions League, είναι δύσκολο να υπερασπιστείς το στέμμα σου, διότι υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες, το ίδιο καλές με την Μπαρτσελόνα. Μπορώ να πω όμως ότι έχουμε την θέληση να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε ξανά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ