ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Νέα επιστολή της Μπαρτσελόνα για τον Αρντά Τουράν

Νέα επιστολή της Μπαρτσελόνα για τον Αρντά Τουράν

Η FIFA απάντησε μέσω της... μη απάντησης στο αίτημα της Μπαρτσελόνα να χρησιμοποιήσει τον Αρντά Τουράν και το καταλανικό αίτημα επαναλήφθηκε!

Η Μπαρτσελόνα τελεί σε καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών και ο Αρντά Τουράν, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015, ακόμα δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Ραφίνια και το κενό που δημιουργήθηκε στη μεσαία γραμμή και ώθησε στο αίτημα για να χρησιμοποιηθεί ο Τούρκος νωρίτερα!

Η Μπαρτσελόνα ζήτησε την άδεια της FIFA, ώστε να εκδώσει η ισπανική ομοσπονδία δελτίο στον Τουράν και να του δοθεί το δικαίωμα συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και στο ισπανικό Κύπελλο.

H FIFA απάντησε ότι δεν μπορεί... απαντήσει, επειδή ίσως η αποδοχή του αιτήματος της Μπαρτσελόνα να έρθει σε σύγκρουση με τους κανονισμούς της ισπανικής ομοσπονδίας!

Η προσπάθεια της FIFA να υποδυθεί τον... Πόντιο Πιλάτο, ενόχλησε τη Μπαρτσελόνα, η οποία την Παρασκευή (25/9) απέστειλε νέα επιστολή, ζητώντας μία οριστική απάντηση στο αίτημα της, θετική ή αρνητική!

Όσο για την αιτίαση της FIFA, η Μπαρτσελόνα επισημαίνει ότι αυτή είναι η υπερκείμενη αρχή και η ισπανική ομοσπονδία οφείλει να εναρμονιστεί με την ετυμηγορία της!

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ