ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μυθικές αποδοχές, τζετ και ξενοδοχεία προσέφερε η Παρί σε Νεϊμάρ!

Μυθικές αποδοχές, τζετ και ξενοδοχεία προσέφερε η Παρί σε Νεϊμάρ!

Μυθικές απολαβές, ιδιωτικό τζετ και πολυτελή ξενοδοχεία. Αυτά υποσχέθηκε ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί στον Νεϊμάρ στη συνάντηση που είχε με τον Βραζιλιάνο άσο και τον πατέρα του στην Ιμπίθα για να τον φέρει στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος ατζέντης, Ουάγκνερ Ριμπέιρο, αποκάλυψε στο "ESPN" τα δέλεαρ που προσέφερε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, στον Νεϊμάρ και τον πατέρα του ποδοσφαιριστή προκειμένου να αφήσει τη Βαρκελώνη για τη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι τρεις άνδρες είχαν συνάντηση στην Ιμπίθα κι όπως εξηγεί ο Ουάγκνερ Ριμπέιρο: "Μιλούσαμε για ώρες και ο Νεϊμάρ ενθουσιάστηκε. Ο Νάσερ του εξήγησε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα στην Παρί Σεν-Ζερμέν και ότι θα ήταν το νούμερο ένα στην ομάδα. Κάτι, το οποίο δε συμβαίνει στην Μπαρτσελόνα".

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ατζέντη, ο Αλ-Κελαϊφί προσέφερε ένα ιδιωτικό τζετ για να "πετάγεται" στη Βραζιλία για ματς της "σελεσάο", καθώς κι ένα ποσοστό από τα ξενοδοχεία που διαθέτει ο επιχειρηματίας από το Κατάρ και τα οποία θα έφεραν το όνομα του Νεϊμάρ σε περίπτωση που υπέγραφε στην ομάδα του Παρισιού.

Όσον αφορά στις ετήσιες αποδοχές του Βραζιλιάνου αυτές θα ανέρχονταν στα 40.000.000 ευρώ, ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν θα κατέβαλε το ποσό των 190.000.000 ευρώ, όση δηλαδή και η ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου από την Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ