ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μυστικό ραντεβού της Μπαρτσελόνα για να "αρπάξει" τον Πογκμπά

Μυστικό ραντεβού της Μπαρτσελόνα για να "αρπάξει" τον Πογκμπά

Η Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τον Πολ Πογκμπά αλλά είχε κρυφή συνάντηση με τον διάσημο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα για να βρεθεί πιο κοντά στον παίκτη. Διαβάστε αναλυτικά.

Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι ερίζουν για το ποιά από τις δύο θα στρώσει περισσότερο... χρυσάφι στα πόδια των ανθρώπων της Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά, όμως φαίνεται πως στο άτυπο αυτό παιχνίδι για την απόκτηση του Γάλλου άσου υπάρχει και τρίτος παίκτης στο... τραπέζι.

Και μάλιστα αρκετά "δυνατός" αν λάβει κανείς υπόψη το σημερινό πρωτοσέλιδο της καταλανικής "Sport", η οποία αποκαλύπτει πως ο Μίνο Ραϊόλα ταξίψεψε στην Ισπανία και συναντήθηκε με κορυφαία διοικητικά στελέχη της "Μπάρτσα" για να συζητήσουν για τον πελάτη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ραϊόλα τους ξεκαθάρισε πως πριν από οποιαδήποτε συμφωνία με τον παίκτη θα πρέπει πρώτα η Μπαρτσελόνα να προσεγγίσει τη Γιουβέντους και να της καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Μυστικό ραντεβού της Μπαρτσελόνα για να "αρπάξει" τον Πογκμπά

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Sport" το οποίο φιλοξενεί στη δεξιά πλευρά του το "αποκλειστικό" θέμα με το μυστικό ραντεβού Μπαρτσελόνα-Ραϊόλα με στόχο τον Πολ Πογκμπά

Αυτό πάντως είναι και το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους οι Καταλανοί καθώς φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν το αστρονομικό ποσό των 70.000.000 ευρώ αλλά και δύο παίκτες "πακέτο" μέσα στα ανταλλάγματα: τους Πέδρο και Μοντόγια.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πάντως ότι στη Μπαρτσελόνα έχει επιβληθεί από τη FIFA απαγόρευση μεταγραφών μέχρι τον Ιανουάριο του 2016, ενώ από την πλευρά της η Σίτι φαίνεται έτοιμη να κάνει ηγεμονική πρόταση στον Πογκμπά προσφέροντάς του 12.000.000 ευρώ ετησίως.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ