ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Μπουσκέτς και Ρομπέρτο θα πήγαιναν στη Ρεάλ Μαδρίτης"

"Μπουσκέτς και Ρομπέρτο θα πήγαιναν στη Ρεάλ Μαδρίτης"
Ρομπέρτο-Μπουσκέτς-Μπαρτσελόνα

Σέρχιο Μπουσκέτς και Σέρτζι Ρομπέρτο θα μπορούσαν να είναι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκαλύπτει ένας πρώην σκάουτ της Μπαρτσελόνα.

Ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, ο Σέρχιο Μπουσκέτς, και ένας βασικός ποδοσφαιριστής στη φετινή ενδεκάδα, ο Σέρτζι Ρομπέρτο, θα μπορούσαν να είχαν φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκαλύπτει πρώην σκάουτ των "μπλαουγκράνα".

Ο Μανόλο Ρομέρο έλυσε τη συνεργασία του με τους νταμπλούχους Ισπανίας μετά από 25 χρόνια και μίλησε στο "Ràdio Barcelona" για τον ρόλο του ως σκάουτ του συλλόγου, υπεύθυνος για την Καταλονία.

Σε μία από τις ιστορίες, θυμήθηκε το πώς οι Μαδριλένοι θα μπορούσαν να είχαν υπογράψει τον Μπουσκέτς το 2005, όταν εκείνος βρισκόταν ακόμα στις ακαδημίες της Τεράσα. "Η Ρεάλ προσκάλεσε τον Μπουσκέτς για μία δοκιμή, αλλά η Μπαρτσελόνα αντέδρασε και τον υπέγραψε, χωρίς να τον δοκιμάσει", υποστήριξε για τον 28χρονο διεθνή μέσο, ο οποίος μετράει 429 συμμετοχές με την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα και πληθώρα τίτλων.

Όσο για τον 24χρονο μέσο, ο οποίος φέτος αγωνίζεται με επιτυχία ως δεξιός μπακ στη θέση του Ντάνιελ Άλβες, ο Ρομέρο αποκάλυψε: "Όταν ήταν στην κ-15 της Νάστικ, συνάντησα τους γονείς του. Ήταν έτοιμος να κλείσει στη Ρεάλ, ήταν σχεδόν δεδομένη η συμφωνία".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ