ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπουσκέτς: "Δεν ήθελε να μπει η μπάλα"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς είπε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο κόντρα στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να νικήσει, αλλά δεν ήθελε να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Η ισοπαλία αφήνει γλυκόπικρη γεύση, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Μιλώντας μετά το φινάλε του αγώνα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Σέρχιο Μπουσκέτς ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο κόντρα στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, αλλά δεν ήθελε να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Η ισοπαλία αφήνει γλυκόπικρη γεύση, όπως ανέφερε ο ίδιος.

"Προσπαθήσαμε, είχαμε τον έλεγχο του ματς, δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά κάποιες φορές συμβαίνουν αυτά. Πρέπει να συνεχίσουμε, υπάρχει ακόμα δρόμος στον όμιλο. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση και θέλουμε να την κρατήσουμε.

Από τα 100 παιχνίδια θα κερδίσουμε τα 95, αλλά σήμερα μείναμε στην ισοπαλία και μας άφησε γλυκόπικρη γεύση. Κάναμε καλό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να βρεις χώρους με τόσους πολλούς παίκτες στην άμυνα. Είχαμε ευκαιρίες, πήραμε τον έλεγχο, αλλά σήμερα δεν ήθελε να μπει η μπάλα.

Το άλλο ματς του ομίλου έληξε επίσης ισόπαλο, οπότε έχουμε πλεονέκτημα. Δεν ξέρω πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε για να κλειδώσουμε την πρώτη θέση, αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπουσκέτς μετά το ματς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ