ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπλέξιμο για Νεϊμάρ ενόψει Clasico

FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar da Silva from Brazil, right, gesture during their match against CF Malaga in a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar da Silva from Brazil, right, gesture during their match against CF Malaga in a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Barcelona in Malaga, Spain, Saturday April 8, 2017. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Ο Νεϊμάρ κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 23 Απριλίου και ο λόγος δεν είναι άλλος από την συμπεριφορά του στην αποβολή του, η οποία μπορεί να φέρει τιμωρία 2-3 αγωνιστικών.

Όταν είσαι παίκτης τέτοιου επιπέδου, αγωνίζεσαι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη όπως η Μπαρτσελόνα και επίκειται το μεγαλύτερο ντέρμπι του πλανήτη, οφείλεις να είσαι επαγγελματίας και εγκρατής. Ο Νεϊμάρ δεν ήταν τίποτα από τα δυο στον αγώνα των Καταλανών με τη Μάλαγα ( ήττα με 2-0) και η συμπεριφορά του ενδέχεται να τον αφήσει εκτός Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 23 Απριλίου.

Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε δύο ανόητες κίτρινες κάρτες. Την πρώτη γιατί έδενε τα κορδόνια του επιδεικτικά μπροστά σε αντίπαλο πριν εκτελέσει φάουλ και την δεύτερη για φάουλ στο κόρνερ της Μάλαγα. Δεν έφτανε μάλιστα αυτό, αλλά αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, χειροκρότησε ειρωνικά τον τέταρτο διαιτητή και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο έχει αναφερθεί στο φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με την "AS", είναι αρκετά πιθανή μια τιμωρία 2-3 αγωνιστικών για τον Νεϊμάρ και αν γίνει κάτι τέτοιο, θα απουσιάσει από το ματς της χρονιάς στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", όπου η Μπαρτσελόνα θα παίξει τα ρέστα της για το πρωτάθλημα. Αν μη τι άλλο, μια εικόνα που θα πρέπει να προβληματίσει πρώτα απ' όλα τον ίδιο...

AP Photo/Daniel Tejedor

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ