ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Μπλαουγκράνα" ως το 2020 και με απίθανη ρήτρα ο Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη συμφωνήσει στην επέκταση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα και μένουν μόνον οι υπογραφές για την επικύρωση της συμφωνίας. Δείτε τις λεπτομέρειες αυτής.

Μόνιμος κάτοικος... Βαρκελώνης. Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι έχουν συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας τους και μένει το διαδικαστικό κομμάτι των υπογραφών.

Το ισχύον συμβόλαιο συνεργασίας του Αργεντινού με τους "μπλαουγκράνα" εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι (2018). Το νέο θα έχει διάρκεια 3+1 ετών. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι ο "pulga" θα μείνει στη Βαρκελώνη τουλάχιστον μέχρι το 2020, όταν θα είναι 33 ετών.

"Μπλαουγκράνα" ως το 2020 και με απίθανη ρήτρα ο Μέσι

Παράλληλα θα έχει και την επιλογή να μείνει για έναν ακόμη χρόνο, μέχρι το 2021. Η συμφωνία καλύπτει και τις δύο πλευρές. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει με τον καλύτερο της παίκτη και ο ίδιος εξασφαλίζει το δικαίωμα να επανεξετάσει τις επιλογές του όταν θα είναι 33 ετών, μιας κι έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να επιστρέψει στην Αργεντινή και να φορέσει τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Οι όροι του νέου συμβολαίου... απομακρύνουν και τους επίδοξους "μνηστήρες". Η ρήτρα αποδέσμευσής του από τους "μπλαουγκράνα" θα ανέρχεται στα 300.000.000 ευρώ (από 250.000.000 ευρώ που είναι τώρα).

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, η επέκταση της συνεργασίας του Μέσι με την Μπαρτσελόνα αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ