ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπερτομέου: "Θα ήθελα να γυρίσει ο Γκουαρντιόλα"

Μπερτομέου: "Θα ήθελα να γυρίσει ο Γκουαρντιόλα"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μπερτομέου, μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του στην Καταλονία, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει ο Γκουαρντιόλα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "the Telegraph" ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μπερτομέου, μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του στον σύλλογο.

Σε ερώτηση για την ανανέωση του συμβολαίου: "Θα έρθουμε σε συμφωνία για το νέο συμβόλαιο σε λίγους μήνες. Αυτή τη στιγμή ο Μέσι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη".

"Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά προσπαθούμε να του εξηγήσουμε ότι βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Η Βαρκελώνη είναι το καλύτερο μέρος για εκείνον. Μπορεί να ζήσει μαγικές στιγμές εδώ."

Ο Τζουζέπ Μπερτομέου ανέφερε ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει δει στην έδρα της Μπαρτσελόνα: "Στο Καμπ Νου έχω δει παίκτες όπως ο Μαραντόνα, ο Ροναλντίνιο κι ο Κρόιφ. Σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, αλλά κανείς τους δεν ήταν σαν τον Μέσι. Όχι, επειδή, ο Μέσι αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι, αλλά επειδή ο τρόπος που το κάνει είναι φανταστικός".

Επιπλέον, ρωτήθηκε και για ενδεχόμενη επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα: "Ελπίζω στο μέλλον να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Προς το παρόν έχει συμβόλαιο με τη Σίτι, το οποίο λήγει σε τρία χρόνια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι τότε".

Σχετικά με το σημερινό (1/11 21:45) ματς ανάμεσα σε Σίτι και Μπαρτσελόνα, σημείωσε: "Αντιμετωπίζουμε τη Σίτι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, επειδή το Champions League είναι σημαντικό για εμάς."

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ