ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Αυτό είναι το μέλλον του Σουάρες"

Μπαρτομέου: "Αυτό είναι το μέλλον του Σουάρες"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μίλησε για τη φημολογία που ακούγεται γύρω απ' το όνομα του Λουίς Σουάρες.

Τέλος στη φημολογία περί αποχώρησης του Λουίς Σουάρες απ' την Μπαρτσελόνα έβαλε ο πρόεδρος της ομάδας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Sky Sports".

Αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός θα μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι έναντι 150 εκ. ευρώ. Βέβαια, ο πρόεδρος των Καταλανών πρόλαβε να διαψεύσει την εν λόγω πληροφορία:

"Διάβασα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα κι έχω να πω ότι ο Σουάρες είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα. Προσπαθούμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Είναι ένας απ' τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είναι νέος, με όραμα και φιλοδοξία".

Ο 29χρονος επιθετικός μετακόμισε το καλοκαίρι του 2014 απ' τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα και δεν σκοπεύει να γυρίσει πίσω το προσεχές διάστημα. Έχει σκοράρει συνολικά 94 γκολ σε 111 εμφανίσεις με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ