ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα κατά σχολιαστών για τη φάση Ίσκο-Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα κατά σχολιαστών για τη φάση Ίσκο-Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα κινείται νομικά κατά των πρώην ποδοσφαιριστών της Ρεάλ και σχολιαστών της ισπανικής τηλεόρασης, Σαντσίς και Ρινκόν, για τα σχόλιά τους στην αποβολή του Ίσκο στο clasico.

Το νομικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα παρέδωσε τη Δευτέρα στην επιτροπή κατά της βίας την καταγγελία ενάντια στους πρώην ποδοσφαιριστές της Ρεάλ και νυν σχολιαστές της ισπανικής τηλεόρασης, Μανόλο Σαντσίς και Πόλι Ρινκόν, με βάση τα σχόλια που έκαναν για τη φάση της αποβολής του Ίσκο στη φάση του Νεϊμάρ κατά το clasico της 21ης Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα η καταγγελία είναι για "δικαιολόγηση δημοσίως και κατ' επανάληψη της επίθεσης του Ίσκο στον Νεϊμάρ". Το "μπλαουγκράνα" νομικό επιτελείο ισχυρίζεται ότι οι Μανόλο Σαντσίς και Πόλι Ρινκόν δεν ανασκεύασαν παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του προγράμματος "Tiempo de Juego", Πάκο Γκονθάλεθ, τους έδωσε την ευκαιρία.

Ο Σαντσίς είπε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης ότι ο Βραζιλιάνος δεν δέχθηκε τόσο δυνατό χτύπημα ενώ ο Ρινκόν ότι " εάν ήμουν εκεί θα τον χτυπούσα, μην έχεις αμφιβολία ότι θα τον χτυπούσα, εγώ κι ο καθένας".

Η εν λόγω φάση που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο παρατηρήθηκε στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης με το σκορ ήδη στο 0-4 και κόστισε την αποβολή του Ίσκο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ