ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Μπαρτσελόνα για Μανωλά"

"Μπαρτσελόνα για Μανωλά"
Μανωλάς 2014 GETTY IMAGES

Την ώρα που ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης της συνεργασίας του με τη Ρόμα, ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον 26χρονο διεθνή Έλληνα αμυντικό. Πώς συνδέεται με τον δανεισμό του Βερμάλεν.

Σύμφωνα με τη "Sport", ο 26χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Κώστας Μανωλάς, βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι συζητά με τη Ρόμα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την καταλανική ιστοσελίδα, είναι πιθανό το ισχύον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τη Ρόμα (λήγει τον Ιούνιο του 2019), να επεκταθεί για μία ακόμη σεζόν, ως το αντίστοιχο διάστημα του 2020 δηλαδή. Παράλληλα θα αυξηθεί και η ρήτρα αποδέσμευσης του Έλληνα αμυντικού από τους "τζαλορόσι".

Ωστόσο, έχει προβλεφθεί ειδικός όρος. Σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, το επόμενο καλοκαίρι, τότε η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας θα διευκολύνει το deal.

Ουσιαστικά δίνει τον πρώτο λόγο στους "μπλαουγκράνα" έναντι των άλλων "μνηστήρων". Όπως σημειώνει η "Sport", οι ανωτέρω συμφωνίες εντάσσονται στο πλαίσιο του δανεισμού του Τόμας Βερμάλεν από την ισπανική στην ιταλική ομάδα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ