ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Συμφωνία με Μέσι, μένει μόνο η... φωτογραφία"

Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε στη τηλεοπτικό σταθμό και υποστήριξε πως απομένει μόνο η... φωτογραφία προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα παραμένει ανοιχτή, με αποτέλεσμα να υπάρχει αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας, αφού ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι, κατά πολλούς, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου φρόντισε να καθησυχάσει τους φιλάθλους της, αποκαλύπτοντας πως απομένει μόνο η... φωτογραφία προκειμένου να "επισφραγιστεί" η συμφωνία με τον 29χρονο επιθετικό για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

"Η δέσμευση του Μέσι στην Μπαρτσελόνα είναι δεδομένη. Ο πατέρας του υπέγραψε την ανανέωση (μέχρι το 2022) και το μόνο που απομένει είναι να τραβήξουμε τη φωτογραφία", δήλωσε ο πρόεδρος της "Μπάρτσα" σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Απ' την άλλη πλευρά, σε ό,τι αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του Αντρές Ινιέστα, υποστήριξε: "Ο Αντρές είναι ξεχωριστός για εμάς, αλλά και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι παράδειγμα ως άνθρωπος και ως παίκτης. Διαπραγματευόμαστε με τον ατζέντη του με πρόθεση να του δώσουμε συμβόλαιο αορίστου χρόνου και να τον αφήσουμε να επιλέξει πόσο καιρό ακόμα θέλει να είναι στην ομάδα".

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ