ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Την 1η Ιουλίου θα ανακοινώσουμε τον διάδοχο"

Μπαρτομέου: "Την 1η Ιουλίου θα ανακοινώσουμε τον διάδοχο"

Ο Λουίς Ενρίκε γνωστοποίησε την απόφασή που έχει παρθεί σχετικά με το μέλλον του, αφού αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα και ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου εγκωμίασε τον Ισπανό προπονητή. Τι είπε για τον διάδοχό του.

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Λουίς Ενρίκε έπειτα από μια τριετία στην τεχνική της ηγεσία. Ο Ισπανός προπονητής γνωστοποίησε πως αποχωρεί και ως εκ τούτου οι Καταλανοί αναζητούν τον διάδοχό του για την άκρη του πάγκου των "μπλαουγκράνα".

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, μίλησε πάντως με τα καλύτερα λόγια για τον Ενρίκε, έστω και αν οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν, ενώ τόνισε πως την 1η Ιουλίου θα ανακοινωθεί ο διάδοχός του.

"Έχουμε έναν σπουδαίο προπονητή τα τρία τελευταία χρόνια και θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους της Μπαρτσελόνα. Του χρόνου δεν θα είναι εδώ, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το έργο του ως τώρα και θα συνεχίσει να δουλεύει για μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ως διοίκηση, θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε, για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας τίτλους.

Η απόφασή του δεν μας εκπλήσσει, καθώς από το καλοκαίρι μάς είχε πει πως πίστευε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του χρονιά στην Μπαρτσελόνα. Πριν λίγες μέρες, μας ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει. Οι παίκτες το έμαθαν μετά τον αποψινό αγώνα και στεναχωρήθηκαν", είπε αρχικά ο Μπαρτομέου και συνέχισε για το θέμα του διαδόχου:

"Δεν χρειάζονται φήμες, αλλά να κοιτάξουμε μπροστά. Βλέπουμε το πρωτάθλημα, τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League και τον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου. Η διοίκηση θα εργαστεί με διακριτικότητα για να βρει τον διάδοχό του και την πρώτη Ιουλίου θα τον ανακοινώσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λουίς Ενρίκε: "Φεύγω από τη Μπαρτσελόνα"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ