ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Μπαρτομέου, παραιτήσου!"

FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu gestures prior to a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Friday, July 25, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu gestures prior to a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Friday, July 25, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ομάδας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, κατά την έξοδό του από το "Camp Nou" μετά τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους.

Η πορεία της Μπαρτσελόνα στο Champions League σταμάτησε στα προημιτελικά, καθώς την Τετάρτη το βράδυ αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους. Μπορεί εντός του γηπέδου η συμπεριφορά να ήταν υποδειγματική με τους "μπλαουγκράνα" να τραγουδούν συνεχώς και να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθειά τους, αλλά εκτός αυτού η οργή εκδηλώθηκε.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Βαρκελώνης, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες κατά την έξοδό του από το "Camp Nou".

"Μπαρτομέου, παραιτήσου", φώναζε το "μπλαουγκράνα" πλήθος προς τον Καταλανό διοικητικό ηγέτη της ομάδας, ο οποίος αποχωρούσε από το γήπεδο με το όχημά του. Δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου γίνεται δέκτης διαμαρτυριών μετά από αποτυχίες του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ