ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Μπάρτσα όπως λέμε... NASA"!

Μπαρτομέου: "Μπάρτσα όπως λέμε... NASA"!

Την επιθυμία του η Μπαρτσελόνα να θεωρείται σε λίγα χρόνια από τώρα η ποδοσφαιρική... NASA εξέφρασε με δηλώσεις του ο υποψήφιος πρόεδρος του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η 18η Ιουλίου είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία για τους φίλους της Μπαρτσελόνα καθώς τότε θα διεξαχθούν εκλογές στο σύλλογο και θα αποφασιστεί ποιος είναι αυτός που θα κρατάει στα χέρια του τα διοικητικά ηνία τα επόμενα χρόνια.

Οι Τζουάν Λαπόρτα και Τζόρντι Μάχο άνοιξαν τα χαρτιά τους τις προηγούμενες ημέρες και την Τρίτη ήταν η σειρά του νυν προέδρου Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου να κάνει τις πρώτες δηλώσεις ως υποψήφιος, με τον πήχη να ανεβαίνει ψηλά.

"Η επιδίωξή μας είναι να εφαρμόσουμε ένα μοντέλο διαχειρισης για να σφραγίσουμε την κυριαρχία μας στον κόσμο ώστε το 2021 να μην έχουμε ανταγωνισμό. Ο στόχος μας είναι εκείνη τη χρονιά ο κόσμος να συνδέει τη Μπαρτσελόνα με το ποδόσφαιρο.

Μπαρτομέου: "Μπάρτσα όπως λέμε... NASA"!

Θέλουμε το 2021 η Μπαρτσελόνα να είναι για το ποδόσφαιρο ό,τι είναι η Apple στην πληροφορική, η NASA στο διάστημα και το Facebook στο διαδίκτυο", τόνισε χαρακτηριστικά ενώ κληθείς να αποκαλύψει κάποια ονόματα παικτών που θέλει να φέρει στο σύλλογο ως "δώρα" για την εκλογή του, έδειξε τους ανθρώπους που απαρτίζουν το επιτελείο του και οι οποίοι θα έχουν ρόλο στον καταλανικό σύλλογο αν κερδίσει τις εκλογές της 18ης Ιουλίου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ