ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Η Μπαρτσελόνα είναι φτιαγμένη για να κερδίζει, με Βαλβέρδε ή χωρίς"

Μπαρτομέου: "Η Μπαρτσελόνα είναι φτιαγμένη για να κερδίζει, με Βαλβέρδε ή χωρίς"
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, έκανε λόγο για "λυπηρή μέρα για όλους τους Καταλανούς" και άφησε ανοιχτό ακόμα και το σενάριο απομάκρυνσης του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου απολογήθηκε στον κόσμο της Μπαρτσελόνα για τον ταπεινωτικό αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League από τη Ρόμα και άφησε ακόμα και μία... χαραμάδα απομάκρυνσης του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου παραδέχθηκε ότι οι "τζιαλορόσι" ήταν "ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο" και πρόσθεσε ότι το 3-0 ήρθε ως απόρροια της πίστης της Ρόμα: "Όταν προσπαθείς σκληρά, πετυχαίνεις τους στόχους σου".

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του στο καταλανικό κανάλι "TV3", δήλωσε: "Γνωρίζω ότι είναι πολύ άσχημο για τους φιλάθλους μας που δεν βρίσκονται στα ημιτελικά του Champions League. Είναι μία πολύ λυπηρή ημέρα για όλους τους Καταλανούς".

Όταν ρωτήθηκε, δε, για το αν στο πρότζεκτ του Βαλβέρδε, στην πρώτη σεζόν του, υπήρχε κι η κατάκτηση του Champions League, απάντησε "υπάρχει αυτή η ελπίδα και κάθε χρόνο στοχεύουμε σε όλους τους τίτλους. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, που αποσκοπεί στην κατάκτηση του Champions League κάθε σεζόν, όμως, η Ρόμα ήταν καλύτερη αυτήν τη φορά και μας απέκλεισε".

Όσο για το αν ο αποκλεισμός προκαλεί επιπτώσεις, απάντησε αινιγματικά: "Πάντα μπορεί να επηρρεάσει τα πράγματα, αφού όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, όμως οι παίκτες θα επανέλθουν από ένα τέτοιο ισχυρό πλήγμα. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη να κερδίζει κάθε διοργάνωση, είτε είναι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είτε με άλλον προπονητή, θα παλεύουμε κάθε σεζόν να κατακτήσουμε τα πάντα".

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ