Μέσι: Να μείνει στη Μπαρτσελόνα η Χρυσή Μπάλα - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24
 

Μέσι: "Να μείνει στη Μπαρτσελόνα η Χρυσή Μπάλα"

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι δεν θέλει να χάσει φέτος ούτε ένα παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, μίλησε για τις πρώτες ημέρες του Βιλανόβα στον πάγκο, ενώ δήλωσε πως θέλει να ξεχάσει το πέναλτι με την... Τσέλσι.

Μέσι: "Να μείνει στη Μπαρτσελόνα η Χρυσή Μπάλα"

"Οι προσωπικές επιτυχίες περνούν σε δεύτερη μοίρα, ο στόχος είναι να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε τα πάντα με αυτή τη φανέλα", τόνισε την Τετάρτη (18/7) ο Λιονέλ Μέσι, πρώτος παίκτης της Μπαρτσελόνα που παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τίτο Βιλανόβα.

"Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και ελπίζω να μη χάσω ούτε ένα παιχνίδι. Δεν έχω βάλει στόχο να περάσω τον αριθμό τερμάτων που σημείωσα πέρυσι αλλά να κερδίσουμε τίτλους.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε πέρυσι τη Λα Λίγκα πέρυσι και για μας θα είναι τώρα πιο δύσκολα τα πράγματα αλλά θέλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 25άχρονος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, για να μιλήσει στη συνέχεια για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

 

"Όποιος κερδίζει τους τίτλους έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο. Η Χρυσή Μπάλα δεν είναι υπόθεση μόνο μεταξύ του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πολλοί παίκτες μπορούν να κερδίσουν φέτος το βραβείο, ακόμα και ο Ίκερ Κασίγιας. Ελπίζω πάντως ο τίτλος αυτός να παραμείνει στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, μακάρι να το κατακτήσει ένας εκ των Τσάβι ή Ινιέστα".

Για τον "νέο αέρα" που φυσάει στη Μπαρτσελόνα, μετα την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο, ο Αργεντινός φορ υποστήριξε ότι η νοοτροπία παραμένει η ίδια.

 

"Αυτό που έκανε ο Τίτο (σ.σ. Βιλανόβα) αυτές τις πρώτες ημέρες ήταν το ίδιο που έκανε ο Γκουαρδιόλα στην περίοδο που ήταν μαζί μας.

Δεν αλλάζει τίποτα, ξεκινάμε με την ίδια νοοτροπία των τελευταίων ετών, αυτήν που μας επέτρεψε να έχουμε αυτές τις επιτυχίες".

Όσο για την προσωπική στιγμή που θα ήθελε να διαγράψει από τη μνήμη του, δεν χρειάστηκε να γυρίσει πολύ μακριά... Για την ακρίβεια μερικούς μήνες, όταν η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τον τελικό του Champions League ελέω του 2-2 με την Τσέλσι στο "Καμπ Νόου".

 

"Το χαμένο πέναλτι με την Τσέλσι στον δεύτερο ημιτελικό το σκέφτομαι κάθε μέρα, αλλά θέλω να σβήσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή την άσχημη ανάμνηση".

Ερωτηθείς τέλος για το αν οι "μπλαουγκράνα" χρειάζονται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, ήταν ξεκάθαρος:

"Με τους παίκτες που έχουμε δεν χρειάζεται να αγοράσουμε άλλους επιθετικούς. Η αποθεραπείας του Βίγια εξελίσσεται καλά και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει σύντομα σε τοπ επίπεδο.

Είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός για εμάς".

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τίτο Βιλανόβα στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα και το "καρφί" του προς τον Ζοζέ Μουρίνιο.

comments powered by Disqus
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΘΕΜΑ

Λεωφόρος, η επιστροφή

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο από τη νέα σεζόν είναι δεδομένη. Δείτε πώς εξελίσσονται τα έργα στο "Απ. Νικολαΐδης", αλλά και πώς βλέπουν αυτήν την κίνηση οι καταστηματάρχες της περιοχής (videos)

ΕΠΟ | ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Πρόβλημα με Παναθηναϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη

Ξεκίνησε την Τρίτη (21/5) στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ η διαδικασία των αδειοδοτήσεων με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ο Άρης δεν παρέστη στην ΕΠΟ

 

ΜΟΥΡΙΝΙΟ | ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Η θυελλώδης σχέση με μια βασίλισσα

Η τριετία του Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη; Τί πέτυχε και τί όχι τελικά ο Special One; Οι στόχοι, οι τίτλοι, ο σύλλογος, οι παίκτες, οι φίλαθλοι, οι μεταγραφές, οι αντίπαλοι. Ο Θανάσης Κρεκούκιας παίρνει θέση και περιμένει τα δικά σας σχόλια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

"Μόνο ο Σπανούλης θα μπορούσε στο ΝΒΑ"

Σύμφωνα με το Δημήτρη Διαμαντίδη, μόνο ο Σπανούλης μπορούσε να σταθεί στο ΝΒΑ από τους Έλληνες παίκτες, ενώ παραδέχτηκε ότι στο Final-4 υποστήριζε την ελληνική ομάδα, δηλαδή τον Ολυμπιακό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Διαψεύδει και ο Ολυμπιακός για Γιοβάνοβιτς

Κανένα θέμα με Γιοβάνοβιτς λένε στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τον μάνατζερ του Σέρβου που διέψευσε στον redplanet.gr τα βελγικά δημοσιεύματα για πρόταση των ''ερυθρολεύκων'' στον παίκτη.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

ΑΕΚάρα και Παναθηναϊκάκι

Ο Κώστας Καίσαρης βάζει στο ζύγι τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Τον Παναθηναϊκό της Σούπερλιγκ με τον Αλαφούζο και την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής με τον Μελισσανίδη, και βλέπει κατά πού γέρνει η πλάστιγγα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24

Πρότεινε το SPORT24 μέσω του Google
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή