ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι και Νεϊμάρ παίζουν... FIFA 15!

Μέσι και Νεϊμάρ παίζουν... FIFA 15!
© MIGUEL RUIZ-FCB

Οκτώ παίκτες της Μπαρτσελόνα μαζεύτηκαν στη La Masia για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο νέο ποδοσφαιρικό ηλεκτρονικό παιχνίδι FIFA 15. Και διάλεξαν φυσικά τη δική τους ομάδα (video).

Καλύτερη διαφήμιση του νέου παιχνιδιού της EA Sports δεν θα μπορούσε να γίνει, με τα αστέρια της Μπαρτσελόνα να συγκεντρώνονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στη La Masia για να παίξουν το FIFA 15.

Οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ ήταν φυσικά στο επίκεντρο, ενώ τους πλαισίωξαν έξι συμπαίκτες τους: οι Μουνίρ, Ντάνι Άλβες, Ζεράρ Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Ίβαν Ράκιτιτς και Μαρκ Μπάρτρα.

Η καταλανική οκτάδα χωρίστηκε σε δύο ομάδες των τεσσάρων παικτών και ξεκίνησαν την virtual μάχη τους πάνω στο χορτάρι, με τη μία ομάδα (με Μέσι και Νεϊμάρ) να διάλεγει τη Μπαρτσελόνα με την κλασική της εμφάνιση και την άλλη ομάδα (με Πικέ και Ράκιτιτς) τη Μπαρτσελόνα με την εκτός έδρας κίτρινη εμφάνισή της.

Μέσι και Νεϊμάρ παίζουν... FIFA 15!

Για όσους θα ήθελαν να μάθουν το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν έχουμε πρόχειρη την απάντηση καθώς οι άνθρωποι της "Μπάρτσα" δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το ακριβές σκορ στη μάχη με τα... τηλεχειριστήρια που έδωσαν τα αστέρια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο FIFA 15 αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως έχει γίνει πιστή αντιγραφή ακόμα και του τρόπου με τον οποίο πανηγυρίζουν οι παίκτες με πιο χαρακτηριστικό αυτόν του Σαμουέλ Ετό: όταν σκοράρει πιάνει τη μέση του κάνοντας τον παππού, πανηγυρισμό που λάνσαρε για πρώτη φορά ως παίκτης της Τσέλσι την περασμένη σεζόν.

Δείτε εικονικούς πανηγυρισμούς από Ετό, Ιμπραχίμοβιτς, Αντεμπαγιόρ, Σουάρες, Ιγκουαΐν, Μπορίνι αλλά και πολλούς άλλους:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ