ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Δεν ξέρω αν θα μείνω για πάντα στην Μπαρτσελόνα"

Μέσι: "Δεν ξέρω αν θα μείνω για πάντα στην Μπαρτσελόνα"

Ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Αργεντινής, ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να μείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα, αλλά τα "πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα, όπως θέλουμε".

Αινιγματική απάντηση για το μέλλον του έδωσε Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Ole", τονίζοντας μεν ότι παραμένει η επιθυμία του να μείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα, ξεκαθαρίζοντας δε, "ότι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, αλλάζουν συνέχεια και δεν έρχονται με βάση την επιθυμία του καθενός".

"Μέρα με τη μέρα, ζω το παρόν. Σκέφτομαι να κάνω μία μεγάλη χρονιά και να κερδίσω τους τίτλους, που θέλουμε στην Μπαρτσελόνα. Τίποτα περισσότερο. Μετά θα δούμε. Το ποδόσφαιρο έχει πολλά γυρίσματα. Έλεγα πάντα ότι ήθελα να μείνω εδώ, για πάντα, αλλά μερικές φορές δεν συμβαίνουν τα πάντα, όπως θέλουμε."

Ερωτηθείς για το εάν έχει τη βούληση να φύγει από την Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι, απάντησε: "Το είπα πολλές φορές για εμένα θα έμενα πάντα, αλλά όπως είπα πρόσφατα δεν συμβαίνουν πάντα τα πράγματα, όπως αρέσει στον καθένα. Περισσότερο στο ποδόσφαιρο, που αλλάζει τόσο και συμβαίνουν τόσα πράγματα. Είναι περίπλοκο, πιο πολύ σήμερα στην Μπαρτσελόνα."

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ