ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Τυχερός που παίζω σε αυτή την ομάδα"

Μέσι: "Τυχερός που παίζω σε αυτή την ομάδα"
Μέσι

Για τους συμπαίκτες του, την Μπαρτσελόνα, τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τον θυμούνται αργότερα και τον Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε ο Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε στην "El Pais" ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα.

Ένα από αυτά που κάνουν εντύπωση είναι πως, όπως είπε, δεν τον ενδιαφέρει να τον θυμούνται ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή, αλλά ως έναν πολύ καλό άνθρωπο.

"Προτιμώ να παίρνω τίτλους με την Μπαρτσελόνα από τις ατομικές διακρίσεις. Με απασχολεί περισσότερο να είμαι ένας καλός άνθρωπος από το να είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Όταν θα αποσυρθώ θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό άνθρωπο".

"Είναι ωραίο να σκοράρεις, αλλά θέλω επίσης να είμαι φίλος με αυτούς που παίζω. Οι ατομικές διακρίσεις είναι καλές και με ευχαριστεί να έχω τέτοιες. Ωστόσο, δε θα είχα κερδίσει τίποτα χωρίς τους συναδέλφους μου. Είμαι τυχερός που παίζω σε αυτόν τον σύλλογο με όλους αυτούς τους εξαιρετικούς παίκτες".

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρει: "Δεν μπορώ να πω πολλά για τον Μουρίνιο. Δεν τον γνωρίζω, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Μπορώ να μιλήσω μόνο για όσα έχει καταφέρει και έχει πάρει πολλούς τίτλους. Γνωρίζω πως οι παίκτες του μιλούν με καλά λόγια για εκείνον".

"Πάντα λέω αυτό που σκέφτομαι, αλλά δε θέλω να μπλέκομαι. Δε με ενδιαφέρει να δημιουργώ προβλήματα ή διαμάχες. Δε βρίσκω τον λόγο να μιλήσω άσχημα για κάποιον που δεν ξέρω".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ