ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Θα μείνω στην Μπαρτσελόνα για όσο εκείνη θέλει"

BARCELONA, SPAIN - JANUARY 14:  Lionel Messi of FC Barcelona looks on during the La Liga match between FC Barcelona and UD Las Palmas at Camp Nou stadium on January 14, 2017 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
BARCELONA, SPAIN - JANUARY 14: Lionel Messi of FC Barcelona looks on during the La Liga match between FC Barcelona and UD Las Palmas at Camp Nou stadium on January 14, 2017 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε ο Λιονέλ Μέσι σε Μέσο της Αγγλίας. Τι είπε για το μέλλον του, την Premier League, το έργο του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι και τις μεγαλύτερες προκλήσεις που δέχθηκε στη ζωή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Coachmag.com, ο Λιονέλ Μέσι τόνισε για πολλοστή φορά ότι είναι αφοσιωμένος στην Μπαρτσελόνα. Επίσης, μίλησε για τον Κριστάνο Ρονάλντο, τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τις μεγαλύτερες προκλήσεις που είχε στη ζωή του, τη συνεργασία τους με τους Σουάρες - Νεϊμάρ, ενώ αποκάλυψε τον αγαπημένο παίκτη του από την Premier League.

Για το αν θα σκεφτόταν να αγωνιστεί στην Premier League, είπε:

“Πάντα έλεγα ότι η Μπαρτσελόνα μου έχει δώσει τα πάντα και θα μείνω εδώ για όσο καιρό θέλει εκείνη”.

Για το αν του δίνει κίνητρο η άτυπη κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

“Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας. Τον βλέπω ως έναν σπουδαίο παίκτη, ο οποίος έχει πετύχει σπουδαία πράγματα, ακριβώς επειδή είναι αυτό που είναι. Όμως, το κίνητρό μου προερχόταν πάντα από την Μπαρτσελόνα, την εθνική Αργεντινής και τους οπαδούς".

Για τη μεγαλύτερη πρόκληση που ανέλαβε:

“Χρειαζόμουν μερικές ενέσεις όταν ήμουν μικρός, καθώς δεν μεγάλωνα αρκετά γρήγορα, και η Μπαρτσελόνα συμφώνησε να πληρώσει για αυτές. Σαν οικογένεια, μετακινηθήκαμε στην Ισπανία όταν ήμουν 13 ετών. Ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω, αλλά ως νεαρός, το να αφήνω το σπίτι μου και τους φίλους μου για κάτι άγνωστο, ήταν μια τεράστια πρόκληση”.

Για το ποιος προπονητής είχε τη μεγαλύτερη επίδραση προς εκείνον:

“Έμαθα πράγματα από όλους, αλλά πάντα θυμάσαι εκείνους που σου έδωσαν την πρώτη ευκαιρία και αυτός ήταν ο Φρανκ Ράικαρντ για εμένα”.

Μέσι: "Θα μείνω στην Μπαρτσελόνα για όσο εκείνη θέλει"

Για τον Πεπ Γκουαρδιόλα:

“Φυσικά, ο Πεπ είναι πολύ επιτυχημένος προπονητής. Θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει”.

Για τον ποιον ξεχωρίζει από την Αγγλία:

“Πάντα είχαμε μεγάλο σεβασμό για τον Γουέιν Ρούνεϊ. Έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια”.

Για το ποιον παίκτη θαύμαζε ως πιτσιρικάς:

“Φυσικά, τον Μαραντόνα, αλλά και τον Πάμπλο Αϊμάρ”.

Για τη συνεργασία τους με Σουάρες και Νεϊμάρ:

“Καταρχήν δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση μαζί. Έχουμε μια πραγματικά καλή φυσική σύνδεση και μια καλή φιλία ο ένας με τον άλλον μακριά απ' το ποδόσφαιρο, και αυτό βοηθά”.

Για το τι του δίνει κίνητρο:

“Να κερδίζω τρόπαια για την ομάδα μου και τη χώρα μου. Γι' αυτό και δεν κοιτάζω ποτέ τις προηγούμενες επιτυχίες μου".

Όσο για τις αξιολογήσεις του... FIFA 17:

“Όλο το παιχνίδι είναι πάντα εξαιρετικά εύστοχο...”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Μπαρτσελόνα απέλυσε διευθυντή που αμφισβήτησε τον Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ