ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ τα έχουν 103

Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ τα έχουν 103

Οι "MSN" συνεχίζουν να οδηγούν την Μπαρτσελόνα και μέσα στο 2016 έχουν πετύχει 103 γκολ και κυνηγούν τα 137 που έβαλαν το 2015!

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη χθεσινή (19/10) αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι (4-0) αφού με τα τρία γκολ που σημείωσε οδήγησε τους συμπαίκτες του σε μία ακόμα επικράτηση.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πέτυχε το 7ο χατ-τρικ της καριέρας του στο Champions League. Πλέον, ο Αργεντίνος επιθετικός κυνηγά μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης στη σχετική λίστα, μιας κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μείνει πίσω στην "κούρσα" (πέντε χατ-τρικ).

Ένα άλλο ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο με ενδιαφέρον είναι αυτό με την πορεία των "MSN" μέσα στο 2016 όπου όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσουν την επίδοση του 2015. Το γκολ που σημείωσε ο Νεϊμάρ στο 89' ήταν το 103ο που πετυχαίνει το "MSN" μέσα σε αυτό το ημερολογιακό έτος!

Με δυόμιση μήνες να απομένουν η ερώτηση είναι αν θα μπορέσουν να φτάσουν τα 137 τέρματα που έβαλαν το 2015. Ακούγεται δύσκολο, αλλά όταν αναφερόμαστε σε τρεις απ' τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ