ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι σε Μαφέο: "Το να παίζεις έτσι είναι σκ@τ@"

FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Girona's Juanpe Ramirez during the Spanish La Liga soccer match between Girona and FC Barcelona at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, duels for the ball against Girona's Juanpe Ramirez during the Spanish La Liga soccer match between Girona and FC Barcelona at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο τεχνικός της Ζιρόνα, Πάμπλο Ματσίν, έβαλε τον Πάμπλο Μαφέο να μαρκάρει προσωπικά τον Λιονέλ Μέσι στο ματς με την Μπαρτσελόνα με τον Αργεντινό να εκδηλώνει τα παράπονά του στον Ισπανό για τον τρόπο παιχνιδιού, προσδίδοντας το χαρακτήρα "σκ@τ@". (video)

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από το "Estadi Municipal de Montilivi" επικρατώντας με 3-0 της Ζιρόνα για την 6η αγωνιστική της La Liga κι ο τεχνικός της γηπεδούχου, Πάμπλο Ματσίν, προσπάθησε να "μπλοκάρει" τον Λιονέλ Μέσι βάζοντας τον Πάμπλο Μαφέο να τον μαρκάρει προσωπικά.

Ο 20χρονος Ισπανός αμυντικός αντικαταστάθηκε από τον Κολομβιανό, Μάρλος Μορένο, στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης κι επιστρέφοντας στον πάγκο εξομολογήθηκε στους συμπαίκτες του τη σύντομη συνομιλία του με τον Αργεντινό αστέρα της Μπαρτσελόνα.

"Το να παίζεις έτσι είναι σκ@τ@", είπε Μέσι στον Μαφέο έτσι όπως αποκάλυψε ο δεύτερος στους συμπαίκτες του κι όπως φάνηκε από την κάμερα του Minuto #0. Δείτε το video:

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ