ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Σε αυτή την ομάδα θέλω να παίξω"

Μέσι: "Σε αυτή την ομάδα θέλω να παίξω"
© EPA

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε τα σχέδια του για το ποδοσφαιρικό του μέλλον αποκαλύπτοντας την ομάδα στην οποία ονειρεύεται να αγωνιστεί από παιδί.

Τα λόγια του Λιονέλ Μέσι μπορούν να σκορπίσουν χαρά και λύπη σε εκατομμύρια φιλάθλους μέσα σε δευτερόλεπτα. Το καλύτερο παράδειγμα ήταν όλα όσα έγιναν όταν ανακοίνωσε την απόφαση του να σταματήσει από την Εθνική ομάδα.

Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις σίγουρα εκείνοι που είναι χαρούμενοι είναι οι φίλαθλοι της Νιούελς.

Από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο του ποδοσφαίρου ο μεγάλος σταρ της Μπαρτσελόνα πριν μεταπηδήσει σε ηλικία 13 ετών στη Βαρκελώνη. Εκεί μάλλον θέλει να τελειώσει και την καριέρα του εάν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έκανε.

"Θα μου άρεσε να επιστρέψω. Είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι γιατί είναι κάτι το οποίο ονειρευόμουν όταν ήμουν παιδί. Είναι φανερό ότι η ζωή άρχισε να αλλάζει και να πήρε μία άλλη τροπή και δεν μετανιώνω για αυτό. Θέλω να παίξω στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και στην Νιούελς, εκεί όπου μεγάλωσα" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Από εκεί και πέρα ο Μέσι αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν και αποφάσισε να αποσυρθεί: "Ήταν κάτι το οποίο αισθανόμουν εκείνη τη στιγμή. Όλα κατέρρεαν γύρω μου γιατί όλοι αισθανόμασταν ότι αυτή ήταν η στιγμή μας εξαιτίας του πως ήταν η ομάδα και τον τρόπο που παίζαμε σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ