ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Ποτέ σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα"

Μέσι: "Ποτέ σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα"

Ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε ότι δεν αφήνει τη Μπαρτσελόνα παρά μόνο για την... Αργεντινή ενώ προέβλεψε πως ο Νεϊμάρ θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα. Τι είπε για τη σχέση του με Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μπαρτσελόνα είναι το ποδοσφαιρικό του σπίτι και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από αυτό, παρά μόνο για να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του, την Αργεντινή.

Αυτό κατέστησε σαφές ο Λιονέλ Μέσι μέσω συνέντευξής του στο περιοδικό "France Football" ως νικητής στον τελευταίο διαγωνισμό της "Χρυσής Μπάλας", με τον 28χρονο Αργεντινό άσο να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Δεν θα παίξω ποτέ σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου, έπειτα θα μπορούσα να κλείσω την καριέρα μου στην Αργεντινή. Μπορεί να συμβεί στο μέλλον αλλά τώρα θέλω να παραμείνω εδώ".

Μέσι: "Ποτέ σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα"

Όσον αφορά στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται τώρα και αν θεωρεί πως είναι καλύτερα σε σύγκριση με τις περασμένες χρονιές, ο "Pulga" ήταν κατηγορηματικός: "Είμαι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Το 2013 και το 2014 είχα τραυματισμούς. Τώρα πιστεύω ότι επέστρεψα στο επίπεδο που ήμουν τρία με τέσσερα χρόνια πριν".

Για την τριπλέτα που συνθέτει στη Μπαρτσελόνα μαζί με τους Νεϊμάρ και Σουάρες, η οποία θεωρείται από αρκετούς ως η καλύτερη όλων των εποχών, απάντησε: "Όταν η σχέση στα αποδυτήρια δεν είναι καλή, είναι δύσκολο να κατακτήσεις τίτλους. Είναι φυσικό να υπάρχουν καλές σχέσεις με τους Νεϊμάρ και Σουάρες.

Ο Νεϊμάρ μία ημέρα θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα επειδή έχει ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρει".

Μέσι: "Ποτέ σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα"

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ερώτηση για το "αντίπαλο δέος" του Μέσι που ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο (έχει 5 Χρυσές Μπάλες ο Αργεντινός και 3 ο Πορτογάλος από το 2008 και μετά), με τον σούπέρ σταρ των "μπλαουγκράνα" να απαντάει:

"Είμαστε αντίπαλοι, αλλά υπήρχε πάντα σεβασμός μεταξύ μας και υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός. Άξιζε τις δύο τελευταίες Χρυσές Μπάλες που πήρε".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ