ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Πιο οργανωμένοι και ισορροπημένοι χωρίς τον Νεϊμάρ"

Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar, right, stand on the field during a break in the action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar, right, stand on the field during a break in the action during the first half of an International Champions Cup soccer match against Real Madrid, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Λιονέλ Μέσι εντόπισε αρκετά θετικά μετά από την αποχώρηση του φίλου του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, ενώ μίλησε για τις δύο ομάδες που υπολογίζει περισσότερο αυτήν τη στιγμή στο Champions League.

Στην καλύτερη αμυντική λειτουργία της φετινής σεζόν στάθηκε ο Λιονέλ Μέσι, σε δηλώσεις που έκανε στο γερμανικό περιοδικό "Kicker".

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι η αποχώρηση του Νεϊμάρ οδήγησε σε αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού των "μπλαουγκράνα", βελτιώνοντας την αμυντική λειτουργία και την οργάνωση στο κέντρο.

"Η αποχώρηση του Νεϊμάρ προκάλεσε αλλαγές στο αγωνιστικό στιλ μας. Είναι αλήθεια ότι χάσαμε επιλογές στην επίθεση, αλλά είμαστε πιο οργανωμένοι αμυντικά και το κέντρο μας παίζει πιο ψύχραιμα και είμαστε πιο ισορροπημένοι. Μας έκανε δυνατότερους αμυντικά", σημείωσε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρεάλ τη φετινή χρονιά, έχοντας μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα: "Είναι προσωρινό. Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε μία ομάδα όπως η Ρεάλ να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Στο τέλος, όμως, λόγω του ρόστερ και των παικτών τους, θα παλεύουν ξανά για όλους τους τίτλους. Επειδή πάντα έτσι γίνεται".

Τέλος, σχολίασε το Champions League και τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ξεχωρίζοντας την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Σίτι ως τις βασικές αντιπάλους της Μπαρτσελόνα.

"Η Σίτι αποτελεί μία από τις πιο δυνατές ομάδες μέχρι στιγμής στη σεζόν, μαζί με την Παρί. Όμως είναι νωρίς ακόμα. Δεν θα ξέγραφα ποτέ τη Ρεάλ, λόγω της κλάσης και της εμπειρίας της, αν και δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα αυτήν τη στιγμή. Ούτε θα ξέγραφα την Μπάγερν. Η Μπάγερν αποτελεί την άλλη μεγάλη ομάδα που θα είναι έτοιμη όταν έρθει το φινάλε της σεζόν".

Photo credits: AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ