ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Πιο επιθετικοί με Λουίς Ενρίκε σε σχέση με Γκουαρδιόλα"

BARCELONA, SPAIN - OCTOBER 19:  Lionel Messi of FC Barcelona celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Champions League group C match between FC Barcelona and Manchester City FC at Camp Nou on October 19, 2016 in Barcelona, Spain.  (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
BARCELONA, SPAIN - OCTOBER 19: Lionel Messi of FC Barcelona celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Champions League group C match between FC Barcelona and Manchester City FC at Camp Nou on October 19, 2016 in Barcelona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι η Μπαρτσελόνα είναι πιο επιθετική με τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα" σε σχέση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, και ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Sun" δεν αρνήθηκε να προβεί σε "μπλαουγκράνα" σύγκριση μεταξύ Λουίς Ενρίκε και Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Όλος ο κόσμος γνωρίζει το σύστημα της Μπαρτσελόνα. Είμαστε από τα λίγα κλαμπ που το χρησιμοποιούν, αλλά κάθε προπονητής έχει διαφορετικά πράγματα και τα εφαρμόζει εάν βλέπει ότι ταιριάζουν.

Δεν έχουμε υπερβολικές αλλαγές (σ.σ με τον Λουίς Ενρίκε σε σχέση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα), αλλά έχουμε αλλάξει κάτι. Με τον Λουίς Ενρίκε είμαστε πιο επιθετικοί όταν επιτιθέμεθα με ταχύτητα, ενώ με τον Πεπ κάναμε λιγότερους αντεπιθέσεις. Είναι πολλά ματς στα οποία η ομάδα παίζει με αυτό τον τρόπο, που είναι αδύνατο στον αντίπαλο να μας κάνει ζημιά".

Για τον Αγκουέρο υποστήριξε: "Ο Κουν είναι πολύ απλός άνθρωπος κι ως επιθετικός ένας από τους καλύτερους. Όπως ο Λουίς Σουάρες. Είναι διαφορετικοί, αλλά αμφότεροι μπορούν να κρίνουν ένα ματς. Η Σίτι είναι μεγάλη ομάδα, πάντα ήταν μεγάλη ομάδα κάθε φορά που τους αντιμετωπίσαμε. Με τον Πεπ θα μεγαλώσουν περισσότερο".

Για τον Νεϊμάρ: "Ο Νεϊμάρ είναι ένας άνθρωπος πολύ κοντά σε αυτό που θαυμάζω πολύ. Τα πάμε πολύ καλά".

Για την εθνική Αργεντινής: "Δεν είμαι εμμονικός, αλλά δουλεύω γι' αυτό που είμαι. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω τίτλους με την ομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με την εθνική, αν κι ακόμη δεν έχουμε κερδίσει κάποιο μεγάλο τίτλο".

Για την απουσία του Ινιέστα: "Το να χάνεις τον Αντρές, είναι πάντα κάτι που προσέχεις, αλλά είμαστε σε καλή φόρμα και ερχόμαστε (σ.σ στο Μάντσεστερ) με αυτοπεποίθηση".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ