ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Ούτε εγώ ξέρω πότε θα σταματήσω"

FC Barcelona's Lionel Messi reacts after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 4, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi reacts after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 4, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος μέχρι πότε θα συνεχίζει να παίζει και χαρακτήρισε πρώιμη τυχούσα σκέψη για απόσυρση από τη δράση.

Είναι 30 ετών. Με βάση το πρόσφατο συμβόλαιο που υπέγραψε θα είναι στην Μπαρτσελόνα μέχρι τα 34 του έτη. Έχει μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση για το Μουντιάλ 2018 με την εθνική Αργεντινής.

Μπορεί τα χρόνια να περνούν κι ο Λιονέλ Μέσι να γνωρίζει ότι κάποτε θα αναγκαστεί να σταματήσει, αλλά αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζει οποιαδήποτε σκέψη πρώιμη.

"Πόσα χρόνια μου μένουν; Δεν το ξέρω ούτε εγώ. Μακάρι να είναι πολλά ακόμη. Η όρεξη μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Ακόμη έχω πολλές προκλήσεις, τρόπαια, γκολ. Τώρα, αισθάνομαι καλά, αλλά δεν ξέρω πότε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Ίσως είναι πρώιμο να αρχίσω να το σκέφτομαι αν κι έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτή η ημέρα θα φθάσει. Θεωρώ τον εαυτό μου, έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο καθένας είναι διαφορετικός κι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Εμένα με συγκινεί το να παίζω απέναντι σε άλλους μεγάλους παίκτες", υποστήριξε ο Λιονέλ Μέσι.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ