ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Ο Κ. Ρονάλντο άξιζε τις Χρυσές Μπάλες που κατέκτησε"

Μέσι: "Ο Κ. Ρονάλντο άξιζε τις Χρυσές Μπάλες που κατέκτησε"

Ο Λιονέλ Μέσι τόνισε σε συνέντευξή του ότι δεν συγκρίνει τον εαυτό του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και επανέλαβε την επιθυμία του να... πάρει σύνταξη στην Μπαρτσελόνα.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι στον αιγυπτιακό τηλεοπτικό σταθμό "MBC" όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τον συναγωνισμό του με τον Πορτογάλο την τελευταία οκταετία με φόντο τη... Χρυσή Μπάλα.

"Οι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που επιχειρούν πάντα να κάνουν συγκρίσεις και τέτοια πράγματα. Εμένα το μοναδικό πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω την ομάδα μου και να συνεχίσω να βελτιώνομαι κάθε σεζόν.

Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή με οποιονδήποτε άλλο. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι εγώ και οι συμπαίκτες μου να κερδίζουμε τα παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο 28χρονος σούπερ σταρ της "Μπάρσα" και πρόσθεσε:

"Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά με τον Κριστιάνο, γνωριζόμαστε από τα παιχνίδια. Δεν βλεπόμαστε εκτός γηπέδων για να έχουμε κάποια σχέση. Παίζει σε άλλη ομάδα και βλέπει ο ένας τον άλλο όταν παίζουμε αντίπαλοι με τις ομάδες μας, αυτό είναι όλο.

Μέσι: "Ο Κ. Ρονάλντο άξιζε τις Χρυσές Μπάλες που κατέκτησε"

Όταν ο Κριστιάνο κατέκτησε τις Χρυσές Μπάλας, το άξιζε. Ψηφίζουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί, οι ποδοσφαιριστές, οι δημοσιογράφοι και η FIFA και ο νικητής είναι αποδεκτός από όλους. Κέρδιζε πάντα δίκαια τις Χρυσές Μπάλες".

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να κρεμάσει τα παπούτσια του στους "μπλαουγκράνα" ( "μου αρέσει το αγγλικό και το ιταλικό ποδόσφαιρο αλλά η πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω στη Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια") ενώ για τις μάχες με την Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε:

"Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάποιους σπουδαίους παίκτες. Πάντα είχαν ορισμένα εντυπωσιακά αστέρια και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος για την Μπαρτσελόνα.

Πάντα μας κάνουν δύσκολη τη ζωή στην κούρσα για την κατάκτηση της La Liga. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και προσπαθούμε να τα πάμε καλύτερα από εκείνους".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ