ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι μέχρι το 2022 το "στοίχημα" της Μπαρτσελόνα

Μέσι μέχρι το 2022 το "στοίχημα" της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχει ως μεγάλο στόχο την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λιονέλ Μέσι μέχρι το 2022, ώστε ο Αργεντίνος να μπει ως αρχηγός της ομάδας στο νέο "Camp Nou".

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της αγγλικής "Daily Mail" ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιθυμεί να κάνει το "colpo grosso" φέρνοντας στο Μαϊάμι (την ομάδα που θα μπει στο MLS από το 2017) τον Λιονέλ Μέσι, έρχεται ένα δημοσίευμα για να επικαλύψει πλήρως την παραπάνω φήμη.

Αυτό φέρει την υπογραφή της "Mundo Deportivo", με την καταλανική εφημερίδα να αποκαλύπτει (σε θέμα που παρουσιάζει ως "αποκλειστικό') πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα σχεδιάζει μέσα στην ερχόμενη σεζόν να έρθει σε συμφωνία με τον "Pulga" για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Μέσι μέχρι το 2022 το "στοίχημα" της Μπαρτσελόνα

Ο Αργεντίνος διανύει φέτος τη δεύτερη σεζόν στο τελευταίο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους "μπλαουγκράνα" και το οποίο έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2018, με τους διοικούντες να θέλουν ωστόσο να προχωρήσουν σε επέκταση της συνεργασίας ώστε να πάρει... σύνταξη στη "Μπάρσα".

Συγκεκριμένα επιθυμούν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, όπου τότε θα κλείνειι τα 35 του χρόνια, με τη λογική ότι οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στη σεζόν 2021-22 και ο Μέσι θα μπει έτσι ως αρχηγός στο νέο "Camp Nou".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ