ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι και Σουάρες συζητούν με την Μπαρτσελόνα

Μέσι και Σουάρες συζητούν με την Μπαρτσελόνα

Τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Λουίς Σουάρες βρίσκονται σε επαφές με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την ανανέωση των συμβολαίων τους με τον δεύτερο να βρίσκεται πιο κοντά.

Σε σίριαλ έχουν εξελιχτεί οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Σουάρες με την Μπαρτσελόνα. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, ενώ ο δεύτερος μέχρι το 2019, ωστόσο αμφότεροι ζητούν καλύτερους οικονομικούς όρους.

Την είδηση για τις επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη επιβεβαίωσε ο Λουίς Ενρίκε τονίζοντας ότι το γεγονός αυτό τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα.

Για την υπόθεση του Σουάρες μίλησε σε σταθμό της Ουρουγουάης ο Μπαρτομέου. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε μεταξύ άλλων: "Πιστεύω ότι έχουμε τελειώσει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Θέλουμε να μείνει ο Σουάρες στην ομάδα για πολλά χρόνια. Θα είναι ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δώρο όχι απαραίτητα για τον Σουάρες ο οποίος ήδη γνώριζε ότι θα μείνει εδώ, αλλά για τους φίλους του ποδοσφαίρου".

Για την υπόθεση του Μέσι δεν έχει γίνει κάποια νεότερη δήλωση και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωση του Αργεντινού.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ